fbq
Blind Channel

Netissä arvosteltiin nimettömästi Blind Channelin faneja - bändi teki ällistyttävän vastaiskun!

Vuoden 2021 Euroviisuissa kuudenneksi sijoittunut Blind Channel nauttii tällä hetkellä valtavasta suosiosta maailmalla.

Maine tuo kuitenkin myös ikäviä sivuvaikutuksia, ja jopa yhtyeelle omistautuneet fanit ovat saaneet kritiikkiä osakseen. Anonyymissa keskustelupalvelu Jodelissa on tehty ikävämielinen aloitus, jossa ihailijoita arvostellaan.

- Blind channel fanit on kyl sekasin, nimetön henkilö kirjoittaa julkaisussaan.

- On! Aikuisia naisia seuraamassa bändiä kiertueella, haloo, kommenteissa ihmetellään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Blind Channel -Nikon rohkea takamuskuva ihastuttaa somessa: ”Uu-la-laa”

Blind Channelin vokalisteille Joel Hokalle ja Niko Moilaselle tällainen peli ei vetele, vaan he ovat päättäneet puolustaa fanejaan julkaisemalla kommentteihin yhteiskuvan. Otoksessa rokkarit näyttävät pyörittelevän silmiään antaumuksella.

- Ei niin sekaisin kun me, he kirjoittavat kuvan päälle.

Kuvanottopaikaksi Joel ja Niko ovat merkanneet Jyväskylän, jossa järjestettävällä YleX Pop -festivaalilla bändi esiintyy tänään (4.6.).

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun maailmanmainetta niittäneen yhtyeen jäsenet ovat käyneet näyttäytymässä Jodelissa. Toukokuisten Euroviisujen aikaan palvelussa kritisoitiin Joelin ulosantia.

- BC:n Joel vois kuunnella Loreenin viimeisimmän haastattelun virallisesta podcastista ja ottaa oppia, viisuaiheiselle kanavalle täräytettiin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Joel vastasi kritiikkiin julkaisemalla kommenteissa omakuvan Hampurista bändin Euroopan-kiertueen hengessä. Kätensä komistus on otoksessa nostanut Star Trek -elokuvistakin tuttuun tervehdykseen.

Blind Channelin Joel Hokalta suorat sanat: "Olemme todella ylpeitä The Rasmuksesta" - myös Jussi 69:llä sananen sanottavanaan

Muutkin jäsenet ovat tehneet yllätysnäyttäytymisiä Jodelissa. 

- Meinaaks kukaan käydä kaikki kesän 25 keikkaa? bändille omistetulla kanavalla kyseltiin muutama viikko sitten.

- Me meinataan varmaan kaikilla keikoilla käydä, Niko sekä yhtyeen sample- ja perkussiovastaava Aleksi Kaunisvesi kirjoittavat yhteiskuvavastauksessaan.

Blind Channelin singlet ovat saaneet viisujen jälkeen miljoonia striimejä. Yhtye kahmi taannoisesta Emma-gaalasta huikeat kuusi pystiä kotiin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Blind Channel kahmi Emmat ja häipyi Hampuriin: ”Lentokentälle suoraan baarista”

Euroviisuista megasuosioon noussut violent pop -yhtye Blind Channel palasi vastikään mittavalta Euroopan-kiertueelta, jonka aikana saivat esiintyä tupaten täysille saleille. Rokkarit palaavat uudelle kiertueelle Eurooppaan jälleen syksyllä. 29. joulukuuta he esiintyvät Helsingin Jäähallissa.