fbq
Kotimaa
09.07.2021 13:01
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Universal Music / Ketterä Media
Nelli Matula
Nelli Matula, 25, nytkähtelee alusvaatteissa uuden kappaleensa videolla - fanit ihastuivat ikihyviksi: "Ihan laittoman kova!"
Kotimaa
09.07.2021 13:01
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Universal Music / Ketterä Media

Laulaja Nelli Matula, 25, julkaisi perjantaina uuden kappaleen. Tulevaisuuteen-biisi on kesähitiksi ajateltu kappale, jonka Nelli halusi Universal Musicin tiedotteen mukaan kirjoittaa koronavuoden ja sydänsurujen koettelemalle ystävälleen tsemppibiisiksi.

- Halusin tämän biisin kautta sanoa ystävälleni, ettei lannistuisi ja jaksaisi uskoa parempaan huomiseen. Mulle oli tärkeää sanoittaa se, miten itse hänet näen. Samalla toivon, että hänkin näkisi itsensä niin kuin minä, Nelli kertoo tiedotteessa.

Uutta biisiä oli studiolla Nellin kanssa luomassa huipputuottaja Antti "RZY" Riihimäki sekä biisintekijät Kaisa Korhonen ja Los Rollos.

Katso myös: Huh, kuumat kuvat! Laulajasulotar Nelli Matula, 25, lomatunnelmissa - poseeraa myös yläosattomissa!

Nelli Matula
Nelli Matula uuden kappaleensa promokuvassa.

 

Nelli sanoo, että on musiikillisesti inspiroitunut paljon muun muassa Bruno Marsin tuotannosta, ja hän uskoo sen kuuluvan myös tuoreesta singlestä.

- Meillä oli studiolla tosi hauska meininki tätä biisiä tehdessä. Kun pääsin kotiin ja kuuntelin biisin vielä uudestaan, liikutuin. Vaikka kirjoitin kappaleen ystävälleni, taisin vähän kirjoittaa sen myös itselleni. Meillä kaikilla on takana tosi raskas vuosi ja monia asia on tuntunut painavalta. Tuntuu tärkeältä saada lohtua ja kannustusta. Uskon, ettei kukaan muukaan laita sitä tällaisten aikojen jälkeen pahakseen, Nelli sanoo.

Epävirallinen musiikkivideo

Nelli julkaisi perjantaina Instagramissa myös minuutin mittaisen videon, joka vaikuttaisi olevan kuin musiikkivideo tuoreelle biisille. Nähtäväksi jää, julkaistaanko kappaleesta myöhemmin pidempi ja virallisempi musiikkivideo.

Tuoreella videolla Nelli tanssahtelee muun muassa helmiin, rintaliiveihin ja minihameeseen pukeutuneena. Toinen asu videolla on ihonmyötäinen ja pitkähihainen valkoinen body.

Lue myös: Laulajakaunotar Nelli Matula erehtyi kokeilemaan trendiharrastusta - hillitön kuvateksti kertoo karun totuuden kuvan takaa!

Nellin fanit ihastuivat kappaleeseen ikihyviksi. Laulaja sai Instagram-videonsa alle seuraavia kommentteja.

- Helkkarin upee biisi TAAS! Terveisin big fan boy vuodelt 2016, kommentoi yksi.

- Ok olin illal sillee juu iha jees mut aamul ku laitto kajarist nii dääämn täähä bängää iha laittoman kovaa, kirjoitti toinen.

- Aika ihanat 70-luvun jumppavideovibat tässä videossa. Huippu biisi! kolmas fani kiteytti tunnelmiaan videosta.

Nelli Matula

 

Parisuhde

Nelli on seurustellut vuosia muusikko Elias Kaskisen kanssa ja Seiskan tietojen mukaan pariskunta asuu yhdessä.

He hankkivat viime syksynä yhdessä myös suloisen koiranpennun, jonka he nimesivät Papuksi.

Lue lisää: Nelli Matulan ja Elias Kaskisen salattu rakkaussuhde käy kiihkeänä: hankkivat yhdessä koiranpennun - kuvat! "Oot mun unelmieni täyttymys"

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »