fbq
Jukka Hilden

Neljän lapsen isä Jukka Hilden Ylelle: "Ei mitään sitä vastaan, että saisimme vielä 1-2 lasta!"

Duudsoneista tuttu Jukka Hilden, 41, vieraili itsenäisyyspäivänä Ylen Kohti Linnan juhlia -ohjelmassa. Hänet oli kutsuttu keskustelemaan lasten syntyvyydestä sekä vanhemmuudesta. Jukalla on edellisestä sekä nykyisestä suhteestaan yhteensä neljä lasta.

Koronapandemian vuoksi Yhdysvalloista takaisin Suomeen muuttanut Jukka ja hänen vaimonsa Chachi Gonzales, 25, kokivat kotoilun voimaannuttavaksi kokemukseksi.

- Meillä sellainen perheytyminen ja ihana yhdessä vietetty aika löysi ihan uuden tason, Jukka kuvailee tuntemuksiaan.

Somefaijaksi ohjelmassa tituleerattu Jukka kuvailee kotona vietettyä aikaa toisinaan myös hektiseksi.

- Meillä on neljä lasta, kolme koiraa ja yksi hamsteri. Se on sellaista kontrolloitua kaaosta. Kaikessa rakkaudessaan, mitä tämä suurperhe on, se on kivaa härdelliä, hän naurahtaa.

Kipaisiko Duudsonit-tähti talokaupoilla?! Jukka Hildén muutti Chachi-rakkaansa kanssa 1,8 miljoonan luksuslukaaliin – kuva!

Ohjelmassa vieraana ollut tutkimusprofessori Anna Rotkirch pohdiskeli juontajien aloitteesta keinoja saada Suomen lapsiluku jälleen kasvamaan. Myös Jukalla oli sanansa sanottavana omasta panoksestaan Suomen hyväksi.

- Minä olen ainakin kantanut korteni kekoon ja kyllä meille varmaan lisääkin vielä tulee, Jukka huudahti.

Jukka Hildénin Chachi-rakas pyörittää pientä sirkusta kotona: Elämme hallittua kaaosta

Juontaja tarttuukin nopeasti Jukan puheisiin mahdollisesta perheenlisäyksestä ja utelee perheen lapsilukutavoitetta.

- Saa nyt nähdä. Kyllä meillä on sellainen fiilis, että kun olemme saaneet molemmat olla kotona ja vanhempina toimia tiiminä, lapset ovat voineet hyvin, nukkuneet hyvin ja olleet terveitä. Ei meillä olisi mitään sitä vastaan, että tuohon tulisi vielä yksi tai kaksi (lasta) lisää, Jukka paljastaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy