fbq
Nanna Karalahti & Jere Karalahti.

Nanna Karalahti paljastaa: tällainen Jere Karalahti on oikeasti

Monella meni päiväkahvit väärään kurkkuun, kun ex-kohukiekkoilija Jere Karalahti ilmoitti viime syksynä lähtevänsä ehdolle eduskuntavaaleihin. Puolueeksi valikoitui Liike Nyt, Hjallis Harkimon operoima liberaali keskusta-oikeistolainen puolue.

Karussa Pohjois-Helsingissä varttunut Jere Karalahti, 47, on suomalaisen jääkiekon ristiriitaisimpia hahmoja. Lahjakas puolustaja pääsi aina NHL:ään asti, mutta siellä potentiaali jäi päihteiden takia pahasti ulosmittaamatta. 

Pelata Karalahti kyllä osasi. Neljän MM-mitalin rinnalle tuli kuitenkin huumetuomioita ja muita kohuja. Viimeksi tammikuussa 2020 Seiska uutisoi Jeren sekoilusta Levillä, josta ex-kiekkoilijalle napsahti taas uusi tuomio – sillä kertaa pahoinpitelystä.

– Jere on varmasti sellainen eduskuntavaaliehdokas, josta joko tykätään tai sitten ei tykätä, Jeren puoliso Nanna Karalahti, 35, myöntää Seiskalle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Rikosilmoitus tehty! Jere Karalahden viikonloppu lähti täysin lapasesta – etuili jonossa ja lorotteli nilkoille!

Nanna Karalahti hehkuttaa Seiskalle Jere Karalahden suurta sydäntä ja vahvoja mielipiteitä.
Nanna Karalahti hehkuttaa Seiskalle Jere Karalahden suurta sydäntä ja vahvoja mielipiteitä.

Hyvinvointivalmentajana työskentelevä Nanna jos joku tuntee tämän päivän Jeren. Kotona herra Karalahti on kuulemma kovin erilainen hahmo kuin mitä kaikista kohuotsikoista on saatu lukea.

Nanna Karalahden gaalamekko paljasti aivan liikaa, painimörssäristä paljastui maailmanluokan kaunotar – kuvat Iskelmä-gaalan punaiselta matolta!

– Minusta on oikeasti hyvä juttu, että Jere hakee eduskuntaan. Hänellä on tosi vahvat mielipiteet ja hänellä on maailman suurin sydän, Nanna kuvailee.

– Hän haluaa oikeasti hyvää sinne, missä sitä hyvää tarvitaan. Sen eteen Jere on myös valmis tekemään kaikkensa, jotta hyvä löytää oikeaan osoitteeseen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Nannalla onkin tymäkät terveiset kaikille niille, jotka eivät aio rustata vaalikuponkiinsa Jere Karalahden äänestysnumeroa. Tai ainakin niille, joilla on hänen miehestään negatiivisen yksipuolinen kuva.

– Vaikkei Jerestä tykkäisi, niin kannattaa silti yrittää nähdä sinne sieluun ja sydämeen. Siellä on kuitenkin hyvä ihminen taustalla, Nanna vakuuttaa.

Jere Karalahdesta etsintäkuulutus: taustalla syytteet rikoksista - tästä tapauksessa on kyse! Katso hurjat kuvat tapahtumayöltä!

Niin, miten erilainen Jere on siviilissä ja kotioloissa? Moni varmasti muistaa Karalahden kohut ja maalinedustalla annetut poikittaiset mailat…?

– Joo, mutta kyllä sitä poikittaista pitää antaa välillä arjessakin! On se elämäntilanne sitten mikä tahansa, Nanna nauraa Seiskalle.

– Isolta yleisöltä on ehkä jäänyt näkemättä, miten hyväsydäminen, välittävä ja rakastava ihminen hän on. Me kaikki tarvitsemme isoa sydäntä tähän maailmaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Karalahtien somekaahailu öky-Teslalla järkyttää: Jere kuvasi videota 140km/h:n vauhdissa - Nanna kaasutti satasta 40 km/h-rajoitusalueella! Katso kuvat!

Helsingin vaalipiirissä ehdolla oleva Jere on viiden lapsen isä ja keravalaisen päiväkodin osakas. Tapulikaupungin kasvatin vaaliteemoina ovatkin lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen sekä jengiväkivallan kitkeminen.

Ex-kiekkotähti Jere Karalahti rähisi Levillä: Pantiin rautoihin! Kuvat Seiskassa!

Suomi-kiekon paha poika haluaisi palauttaa kouluihin kurin ja järjestyksen sekä lämätä varhaiskasvatuksen akuuttiin työntekijäpulaan.

Jere Karalahti kuvattuna 22 vuotta sitten Los Angeles Kingsin paidassa. NHL.n valloitus jäi Jereltä pahasti piippuun.
Jere Karalahti kuvattuna 22 vuotta sitten Los Angeles Kingsin paidassa. NHL.n valloitus jäi Jereltä pahasti piippuun.

Jere näkee myös urheilun ja liikunnan merkityksen oleellisena osana nuorison hyvinvoinnin kannalta.