fbq
Kotimaa
04.06.2021 15:20
Teksti: Milla Leinonen & Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan lukija, Seiskan arkisto
Jere Karalahti
Jere Karalahdesta etsintäkuulutus: taustalla syytteet rikoksista - tästä tapauksessa on kyse! Katso hurjat kuvat tapahtumayöltä!
Kotimaa
04.06.2021 15:20
Teksti: Milla Leinonen & Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan lukija, Seiskan arkisto

Entinen jääkiekkoilija Jere Karalahti, 46, on joutunut jälleen ongelmiin. 

Karalahdesta tehtiin etsintäkuulutus, koska Lapin käräjäoikeus ei tavoittanut ex-kiekkotähteä ja saatu vastaamaan hänelle annettuihin syytteisiin.

Lapin käräjäoikeudesta vahvistettiin perjantaina Seiskalle, että Karalahdelle oli lähetetty haastehakemus vastaanottotodistuksella, mutta Karalahti ei palauttanut vastaanottotodistusta. Karalahtea oli tavoiteltu postitse 21. tammikuuta lähtien.

Tämän jälkeen haastemies oli yrittänyt tavoitella kohukiekkoilijaa, tuloksetta. Lopulta 31. maaliskuuta haastemies lähetti estetodistuksen, jonka jälkeen etsintäkuulutus välitettiin poliisille. 

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Käräjätuomari Esko Hohti kertoo Seiskalle, että pääkäsittelylle määrätään uusi ajankohta ensi viikolla.

- Uusi ajankohta tulee olemaan aikaisintaan ensi syksynä, Hohti sanoo.

Karalahtea syytetään rikosnimikkeillä laiton uhkaus sekä pahoinpitely ja pahoinpitelyn yritys. Syytteiden tapahtumat tapahtuivat Kittilässä 26. tammikuuta 2020.

Rähisi, raudoitettiin ja poliisi vei

Tapauksessa on kyse kuuluisasta viikonlopusta, josta Seiska uutisoi ensi kerran viime vuoden helmikuussa. Jere nähtiin tuolloin riehumassa Levillä, yökerhon edustalla lauantain ja sunnuntain (25.-26.1.2020) välisenä yönä.

Lue myös: Rikosilmoitus tehty! Jere Karalahden viikonloppu lähti täysin lapasesta – etuili jonossa ja lorotteli nilkoille!

Jere Karalahti Levillä

Paljastavat kohukuvat

Seiska sai tuolloin haltuunsa kuvamateriaalia, jossa järjestysmiehet jututtivat äreän näköistä Jereä ravintolajonon sivustalla lauanta-iltana. Lisäksi paikalla kuvattu ja Seiskalle toimitettu video paljasti, kuinka samat portsarit väänsivät tumman hahmon kanssa maassa.

Lue myös: Ex-kiekkotähti Jere Karalahti rähisi Levillä: Pantiin rautoihin! Kuvat Seiskassa!

Seiskan silminnäkijöiden mukaan portsareiden painikaveri oli juurikin Jere Karalahti.

– Sisäänpääsyhalu oli jopa niin kova, että Jere yritti väkisin etuilla jonossa. Hän oli kuitenkin aggressiivisella tuulella, joten portsarit eivät onneksi päästäneet häntä sisälle, Seiskalle kerrottiin.

Lue myös: Rikosilmoitus tehty! Jere Karalahden viikonloppu lähti täysin lapasesta – etuili jonossa ja lorotteli nilkoille!

Jere Karalahti levillä

 

Lorotteli nilkoille?

Jere päätti kuitenkin sitkeänä sissinä yrittää uudelleen. Sillä kertaa taktiikkana oli asiallisempi jonottaminen muiden kuolevaisten kanssa paitsi, ettei sekään kuulemma täysin putkeen mennyt. Seiskan silminnäkijä kertoi kiinnittäneensä erityistä huomiota jonossa sekoilleeseen Karalahteen.

– En tiedä, menikö Jerellä hermo jonottamiseen, vai mistä oli kyse, mutta näin, kuinka hän alkoi lorotella jonossa, Seiskalle hämmästeltiin.

Lue myös: Rikosilmoitus tehty! Jere Karalahden viikonloppu lähti täysin lapasesta – etuili jonossa ja lorotteli nilkoille!

Kaikesta päätellen Jeren sihdissä olisi ollut parantamisen varaa, sillä silminnäkijän mukaan Karalahti olisi lorotellut edessään jonottaneen nilkoille.

– Tästä tämä toinen osapuoli ei tietenkään tykännyt, mistä syntyi sanaharkkaa. Eipä siinä sitten kauan mennytkään, kun portsarit riensivät väliin, tuntureilta huhuiltiin viime vuoden alussa.

Tapahtumaketjua seurannut todistaja myös kertoi Jeren joutuneen rautoihin, ja että lopulta poliisi korjasi ärrimurri-Jeren talteen.

Jere Karalahti Levillä

Bongattiin seuraavana päivänä kylpylästä!

Ikävä paini- ja raudoitusepisodi oli seuraavana päivänä enää muisto vain, sillä Jere bongattiin sunnuntaina (26.1.2020) iltapäivänä leppoisalta kylpyläreissulta Leviltä.

- Oli hieman yllättävää nähdä hänet siellä. Siellä hän löhöili porealtaassa jonkun kaverinsa kanssa. Kovassa kunnossa näkyy olevan edelleen, ja aika leppoisalta vaikutti, naapurialtaasta ihmeteltiin tuolloin Seiskalle.

Yöllinen selkkaus vahvistettiin tuolloin Kittilän poliisiasemalta. 

- Jotain sanaharkkaa siellä on tosiaan ollut, mikä eskaloitui painin puolelle. Lopulta yksi henkilö on toimitettu poliisin huomiin, poliisista vahvistettiin.

Arkistovideo: Jere Karalahden perhe-elämää

Tilaa Seiskan uutiskirje! »