fbq
Kotimaa
17.02.2023 22:59
Teksti: Eetu Ampuja, Tampere|Kuvat: Timo Korhonen
Nanna Karalahti.

Nanna Karalahden gaalamekko paljasti aivan liikaa, painimörssäristä paljastui maailmanluokan kaunotar – kuvat Iskelmä-gaalan punaiselta matolta!

Kotimaa
17.02.2023 22:59
Teksti: Eetu Ampuja, Tampere|Kuvat: Timo Korhonen

Tampereen Nokia-areenalla on palkittu kotimaista musiikkia ja sen tekijöitä. Vuosittaisessa Iskelmä-gaalassa jaettiin eri palkintokategorioiden pystejä sen mukaan, miten iskelmämusiikin kuuntelijat ne olivat äänestäneet.

Lauri Tähkä pokkasi Vuoden miesartistin ja Vuoden albumin palkinnot. Vuoden naisartistiksi palkittiin Bess, Vuoden yhtyeeksi Portion Boys ja Vuoden iskelmäksi Vesterinen yhtyeineen.

Portion Boys pokkasi myös Vuoden viihdyttäjän palkinnon. Olli Halonen äänestettiin Vuoden tulokkaaksi ja sanoittaja Saara Törmä Teoston Vuoden musiikintekijäksi.

Pro Iskelmä -pysti lähti puolestaan Arttu Wiskarin matkaan. Kaikki edellämainitut myös kunnioittivat tilaisuutta läsnäolollaan.

Lue myös: Täystyrmäys Tinderissä! Leo Stillmanin sydän särkyi – tilittää surujaan Seiskalle: ”Ehkä persoonani on niin perseestä”

Portion Boys.
Portion Boys.

Bess & Danny-rakas

Seiska jututti illan aikana liudan gaalan punaisella matolla piipahtaneita tähtiä. Muutaman viikon takaisessa Emma-gaalassa pöydän putsannut Bess ei tälläkään kertaa saapunut juhlimaan ilman 30 vuotta vanhempaa tanskalaisrakastaan Dannya.

– Minulla on ylläni tällainen kirppislöytö ja omat goottihousut. Parhaimmat mustat mitä kaapista löysin, hän hymyili Seiskalle.

Lue myös: Danny-rakas takapiruna! Bess pölähti Iskelmä-gaalaan avonaisessa asukokonaisuudessa – ”Parhaimmat mustat mitä kaapista löysin”

Bess.
Bess.

Guccin ökytennarit

UMK-finaaliin valmistautuva Robin Packalen oli puolestaan hämännyt fanejaan poikkeuksellisella tennarivalinnallaan. Turkulaispoppari oli iskenyt jalkaansa vaatimattomasti valkoiset Guccin ökytossut.

Ne näyttivät äkkiseltään olevan samaa paria, vaan eivätpä olleetkaan.

– Nämä ovat tällaiset perus Guccin tennarit, eri paria tietysti. Vaiks vähän hämääkin! Robin virnisti Seiskalle.

Lue myös: Nyt on ökyä! Robin Packalen harhautti taitavasti fanejaan – some sekosi täysin turhaan: ”Perus Guccin tennarit”

Robin Packalen.
Robin Packalen.

Painokas puheenvuoro

Viime syksynä perheineen Espanjaan muuttanut Reino Nordin puolestaan piti painavan puheenvuoron Maria-vaimonsa puolesta. Maria Nordinin omintakeiset ulostulot ja hyvinvointiohjeet kohotuttavat säännöllisesti kulmakarvoja.

– Karavaani kulkee ja koirat haukkuu. Kyllä me tiedetään, mitä me tehdään. Emme tee mitään pahaa kellekään eikä tulla tekemäänkään, Reino alleviivasi Seiskalle.

Lue myös: Pitkästä aikaa parrasvaloissa! Reino Nordin puhuu suunsa puhtaaksi – puolustaa voimakkaasti Maria-vaimoaan: ”Emme tee mitään pahaa kenellekään”

Reino Nordin.
Reino Nordin.

Hikiverkkareista gaalakaunottareksi

Monitoimiareenassa juhli luonnollisesti muitakin julkkiksia kuin pelkkiä laulajia ja muusikoita. Vuonna 2020 kunniakkaan painiuransa paketoinut Petra Olli ,28, oli vaihtanut hikiverkkarit näyttävään gaalamekkoon. Nykyistä painivalmentajaa ei ollut tunnistaa punaisella matolla.

– Olen suoraan sanottuna pohjanmaalainen metsäihminen. Verkkarit kuuluvat enemmän meikäläisen arkeen, mutta aina silloin tällöin on mukava tälläytyä.

– On erittäin mukavaa olla täällä. Iskelmä on lähellä sydäntäni ja minua on monena vuonna pyydetty tänne. En ole aikaisemmin aikatauluista johtuen päässyt osallistumaan, mutta nyt merkitsin tämän punakynällä hyvissä ajoin.

Petra Olli.
Petra Olli.
Petra Olli.

Paljastava mekko

Hyvinvointivaikuttaja Nanna Karalahdella oli ongelmia avonaisen gaalamekkonsa kanssa, sillä se meinasi jatkuvasti paljastaa liikaa. Kaunotar survoi mekkoaan toistuvasti tiukemmalle, ja punaisella matolla otettuja kuvia syynättiin Seiskan kuvaajan kanssa yhdessä läpi siten, että julkaisukelpoiset otokset lopulta löytyivät.

– Tämä on yhdessä MLL-hyväntekeväisyysnäytöksessä nähty mekko. Tykkäsin tästä niin paljon, että päätin ostaa sen itselleni, iloinen Nanna, 35, kertoi Seiskalle.

Hänellekin juhlava gaalailta oli kaivattua vaihtelua arkeen. Nanna kertoi olevansa toista kertaa ulkona sitten kuopuksen syntymän viisi kuukautta sitten.

– Vähän täytyy irrotella, mutta minulla on myös vauva ja äitini mukana. He majoittuvat kanssani samassa hotellissa, joten ei tämä irrottelu lapasesta lähde.

Nanna Karalahti.
 
Nanna Karalahti.
Nanna Karalahti.
Tero Vesterinen.
Tero Vesterinen.
Olli Halonen.
Olli Halonen.
Jannika B.
Jannika B.
Juha Tapio.
Juha Tapio.
Erin.
Erin.
JVG.
JVG.