fbq
Kotimaa
09.06.2021 12:21
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram
Nanna Karalahti
Nanna Karalahden rintoja arvosteltiin tylysti – avautui ilkeästä kirjoituksesta: "Jotain alkanut ihan itkettämään mun rintavarustus"
Kotimaa
09.06.2021 12:21
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram

Fitnesspäiväkirjat-ohjelmastakin tuttu Nanna Karalahti sai sosiaalisessa mediassa viestin, jossa arvosteltiin hänen ulkonäköään.

Nanna julkaisi Instagram-tilinsä videotarinoissa kuvan, jossa hän makoilee oranssiin kesämekkoon pukeutuneena. Muutama tunti sitten Nanna julkaisi saamansa kommentin, jossa arvosteltiin hänen rintojaan.

- Missä sun tissit..jumpattu pois? viestissä luki itkevien ja hysteerisesti nauravien emojien saattelemina.

Suorasanainen Nanna ei antanut asian olla, vaan hän kommentoi viestiä seuraajilleen.

- Jotain alkanut ihan itkettämään mun rintavarustus. Mä olen oikeasti sitä mieltä, että joillekin vaan yksinkertaisesti sopii paremmin pienemmät rinnat kuten esim urheilijoille. Tai ehkä pointti on se, että LUONNOLISUUS on kauneinta, on koko mikä tahansa, Nanna kirjoitti tarinaansa.

Lue myös: Ruma rahariita! Martina Aitolehden ja Nanna Karalahden välit poikki!

 

”Tissicase räjäytti yksityisviestit”

Nanna julkaisi Instagram-tilillään bikinikuvan, jonka yhteydessä hän otti kantaa saamansa kommentin aiheuttamaan keskusteluun.

- TISSICASE räjäytti yksityisviestit, joten ajattelin vielä antaa sille kokonaisen postauksen arvoisen huomion, hän aloitti kirjoituksensa.

Nanna muistutti seuraajiaan siitä, ettei ketään saa arvostella.

- Rakentavaa palautetta saa antaa, jos se on tarpeellista ja kehittävää ja sitä kysytään. Lähtökohtaisesti kuitenkaan kukaan ei tiedä toisen elämästä mitään: ei elämänkokemuksesta, sielunmaisemasta, hyvyydestä, pahuudesta eikä mistään muustakaan. Jokaiselle ihmiselle pitää antaa vapaus elää täysin omannäköistä elämää tuomitsematta. Omien lapsien kasvatus on ainoa mistä pitää ottaa vastuu itsensä lisäksi.

Lue myös: Nanna Karalahti avoimena ulkonäköpaineistaan: "Kukaan ei kuitenkaan tiedä, miltä tuntuu elää tässä kropassa"

Lisäksi Nanna pohti sitä, miten maailma on täynnä pinnallisuutta, epäaitoutta ja pahoinvointia.

- Mikään ei pelasta tätä paremmin kuin luonnollisuus, aitous ja hyvinvointi. Kaikista paras korjaaja on rakkaus. 

Lopuksi hän kertoi rakastavansa vartaloaan sellaisena kuin se on.

- Mulla ei ole ongelmia mun tissien tai minkään muun kanssa - päin vastoin. Rakastan itseäni ja kaikkea itsessäni. Olenko täydellinen - en todellakaan, mutta olen juuri siksi. Onko luonteessa kehitettävää? On. Paljonkin! Tarviiko kuitenkaan nyt olla enempää? Ei tarvitse. Mitä haluan opettaa mun lapsille? Hyviä arvoja siitä miten ihmisiä kohdellaan, miten itseään arvostetaan. Kun riittää itselleen, riittää koko maailmalle.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »