fbq
Kotimaa
08.03.2021 21:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Nanna Karalahti
Nanna Karalahti avoimena ulkonäköpaineistaan: "Kukaan ei kuitenkaan tiedä, miltä tuntuu elää tässä kropassa"
Kotimaa
08.03.2021 21:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Hyvinvointivalmentaja Nanna Karalahti, 33, vastasi seuraajansa kysymykseen Instagram-tilillään tänään maanantaina (8.3.). 

Nanna lisäsi some-tililleen kuvan, jossa hän poseeraa tiukkaan trikooasuun pukeutuneena. Julkaisun tekstissä on hyvinvointivalmentajan tärkeä viesti.

Eräs seuraaja oli kysynyt, onko Nanna itse tyytyväinen omaan vartaloonsa. Hyvinvointivalmentaja päätti kirjoittaa seuraajilleen pidemmän tekstin aiheesta.

Mulle mun kroppa on aina ollut tärkeä. Olen aina halunnut tuntea, että olen monipuolinen ja toimintakykyinen. Olen treenannut etupihalla kärrynpyöriä ja puolivoltteja, mennyt yksin viikonloppuisin potkimaan Kalevan nurtsille palloa ja lähtenyt mihin vaan urheiluskabaan mukaan. Olin liikkaluokalla yläasteella ja lukiossa kävin @keivivee kanssa kundien aamutreeneissä futiksessa. Liikka oli aina kybä, Nanna kirjoittaa.

Lue myös: Nanna Karalahden ja Martina Aitolehden yritys kierrätti verot ulosoton kautta – kohukaunotarten asiakkaat pettyivät!

Nanna kertoo ulkonäköpaineista, jotka alkoivat teini-ikäisenä. Tuolloin liikunnan tuoma ilo ja hyvinvointi eivät olleet hänelle tärkeintä. Nanna toteaa, että hänen treenimotivaationsa laantui myöhemmin tämän takia.

- Teininä ja aikuisuuden kynnyksellä myös ulkonäkö alkoi kiinnostaa. Jossain vaiheessa se kiinnosti liikaa - ei enää kiinnostanut olenko monipuolinen liikkuja vaan se, että miltä peilikuva näyttää. Sorruin siihen samaan, mihin uskon monen meistä langenneen - treenasin, jotta näyttäisin joltakin. Tähän valitettavasti mun kohdalla fitness ei auttanut, mutta itse lajia en syytä, koska ajauduin lajiin juuri sen vuoksi, että itse halusin näyttää paremmalta eli ongelma oli jo ennen fitnessiä, Nanna kirjoittaa.

Noh se oli lyhyt tie se - salitreeni-into lopahti juuri siksi, että urheilijaminä nosti päätään ja tajusi, etten nauttinut aidosti siitä pinnallisesta minästä. Tuli crossfit salit, jotka luojan kiitos oli peilittömät. Ai että miten ihana oli taas tehdä niitä ”puolivoltteja ja ylärimoja” ilolla. Löysin sen kehon merkityksen takaisin.

Rakastan urheilua. Se on aina ollut ja tulee aina olemaan mulle tärkeää. Oon tatuoinut 18 vuotiaana sen itseeni. (Voisin muuten kertoa jossain postauksessa mun tatskojen merkitykset!). Se, miltä mun keho näyttää, on aivan toissijaista verrattuna siihen, mitä pystyn kehollani tekemään.

Lue myös: Nanna Karalahti hekumoi avannon reunalla haarat auki: "Tällä asenteella uuteen viikkoon" - kuva!

Nyt hyvinvointivalmentaja kertoo olevansa sinut itsensä kanssa. Hän hehkuttaa rakastavansa omaa ulkonäköään.

Jonkun mielestä mulla on liian isot kädet mekkoihin. Jonkun mielestä mun kannattais hankkia silkkarit. Jonkun mielestä mulla on ihan täydellinen kroppa. Kukaan ei kuitenkaan tiedä, että miltä tuntuu elää tässä kropassa. Voin kertoa teille - ihan helvetin hyvältä. Mä en halua muuttaa mitään. Oon kiitollinen mun keholle aivan kaikesta mihin se pystyy. Mutta mun keho asettui mun kanssa samalle puolelle vasta kun asetuin itse itseni puolelle, Nanna totesi julkaisussaan. 

Nettiarvonnan palkinto jäi saamatta 

Seiska uutisoi viime viikolla, että Nanna oli jättänyt hoitamatta järjestämänsä kilpailun palkinnon voittajalle. 

- Nannalla oli Instagramissa päivitys, johon osallistuin. Päivityksessä oli ideana, että voisi toivoa jotain, ja Nanna toteuttaa sen. Toivoin kylpylälomaa Flamingoon lasten kanssa. Nanna tarttui toiveiseeni ja lupasi toteuttaa tämän. Tästä alkoi kuitenkin monen kuukauden ruljanssi, missä vaihdettiin lukuisia viestejä puolin ja toisin. Välillä en kuullut Nannasta kuukauteen mitään. Aina tuli jotain selityksiä selityksien perään, ja lopulta koko juttu peruuntui, koska Nanna kertoi viesteissä, ettei pysty sittenkään hoitamaan koko juttua. Kyselin vielä tämän vuoden puolella lukuisilla viesteillä asiaa, mutta Nanna ei enää ole vastannut minulle, vaikka näen, että hän on lukenut lähettämäni viestit, kahden lapsen yksinhuoltajaäiti kertoi Seiskalle.

Lue lisää: Nanna Karalahti perui puheensa: lupasi yksinhuoltajaäidille ja lapsille kylpylähetken - nettiarvonnan palkinto jäikin saamatta!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »