Johanna Tukiainen

Nämä kuvat ovat oikeudessa todisteina: Johanna Tukiaiselle vammoja pahoinpitelystä – Paul-rakas syytettynä

Kotimaa | 21.03.2021 07:02

Ruotsissa asuva kohukaunotar Johanna Tukiainen, 42, avasi pari viikkoa sitten Seiskan haastattelussa avomiehensä Paulin, 47, (nimi muutettu, toim. huom.) rötöksiä.

– Tyttäreni isä paljastui albanialaiseksi huumerikolliseksi, järkyttynyt Johanna totesi.

Lue myös: Johanna Tukiaisen perhehelvetti paljastui! Kohukaunotar pakeni turvakotiin: ”Paul kuristi ja paiskasi seinään”

Hän on seurustellut Paulin kanssa reilun vuoden. Kihloihin he menivät viime kesänä ja Isabelle-tytär syntyi lokakuussa. Perheonni on kuitenkin natissut pahemman kerran.

Seiska selvitti virallisista oikeuden papereista totuuden Johannan perhehelvetistä. Tämän jutun tiedot perustuvat poliisin julkiseen esitutkintamateriaaliin ja virallisiin kuulustelupöytäkirjohin.

– Nelisen viikkoa synnytyksestä hän pahoinpiteli minua, Johanna kertoi Paulista poliisikuulusteluissa.

Pahoinpitelyistä aiheutui Johannalle oikeusdokumenttien  mukaan kipua, turvostusta,  mustelmia ja hiertymiä. Kuvat  ovat poliisin ottamia esitutkinnan todisteita.
Pahoinpitelyistä aiheutui Johannalle oikeusdokumenttien  mukaan kipua, turvostusta,  mustelmia ja hiertymiä. Kuvat  ovat poliisin ottamia esitutkinnan todisteita.

Lue myös: Totuus Johanna Tukiaisen vauvakohusta paljastui: isovanhemmat pelastavina enkeleinä

Viralliset dokumentit vahvistavat suurelta osin Johannan aiemmassa Seiskan kohuhaastattelussa kertomat väitteet tosiksi.

Paul on istunut tutkintavankeudessa helmikuun puolivälistä asti, ja häntä syytetään kahdesta pahoinpitelystä, laittomasta uhkauksesta, huumerikoksesta ja teräaseen hallussapidosta yleisellä paikalla.

Johanna Tukiaisen mustelmat

Lue myös: Paul kiistää Johanna Tukiaisen pahoinpitelyn: Suhdekriisi ei ole rikos

Pahoinpitelyt ja laiton uhkaus ovat kohdistuneet Johannaan.

– Koko elämäni on mennyt pahemman kerran sekaisin. Kokemani väkivalta ja valheet ovat johtaneet siihen, että perheeni on hajonnut. Olen joutunut tekemisiin sekä poliisien että sosiaaliviranomaisten kanssa, Johanna kuvasi lohduttomia käänteitä.

Teksti:Jari Peltomäki
Kuvat:Seiskan arkisto ja Ruotsin poliisi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!