fbqKaikkien aikojen paparazzikuvat Suomessa? Sara Sieppi vonkasi Mikael Granlundia Helsingin yössä, kiekkotähti pinkoi karkuun - näin Seiskan paparazzi muistelee! | Seiska
Vain Seiskassa!
Sara Sieppi ja Mikael Granlund.

Kaikkien aikojen paparazzikuvat Suomessa? Sara Sieppi vonkasi Mikael Granlundia Helsingin yössä, kiekkotähti pinkoi karkuun - näin Seiskan paparazzi muistelee!

Kotimaa | 04.06.2021 08:14

Torstaina (3.6.) 30 vuotta täyttänyt Sara Sieppi kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 2011 historiallisella tavalla. Ensimmäinen perintöprinsessa peri kruunun Pia Pakarisen luovuttua siitä omasta tahdostaan saman vuoden maaliskuussa.

Lue myös: Toimittajan kommentti: Kolmekymppisiään juhliva Sara Sieppi on viimeinen supermissi

Pari kuukautta myöhemmin Sara oli jo isosti Seiskan kannessa, kun hän iski silmänsä maailmanmestaruuden voittaneeseen kultaleijonaan Mikael Granlundiin. Kultaa juhlinut kaksikko bongattiin intiimeistä suutelutunnelmista oululaisesta yökerhosta ennen katoamistaan yön selkään.

Tämä muistetaan! Toukokuussa 2012 lehtihyllyille ilmestyi yksi kaikkien aikojen Seiskan kansista.
Tämä muistetaan! Toukokuussa 2012 lehtihyllyille ilmestyi yksi kaikkien aikojen Seiskan kansista.

Legendaarinen lööppi

Sara ja Mikke löysivät toisensa taas tammikuussa 2012, kun kumpikin ikuistettiin kosteasta illanvietosta helsinkiläisessä pintaliitoyökerhossa. Tuolloin vielä nauru raikui, mutta sitten kaikki muuttui.

Lue myös: Sara Sieppi on yhdistetty useisiin julkkismiehiin – 30 vuotta täyttäneellä kaunottarella on riittänyt rajusti vientiä

Toukokuussa 2012 lehtihyllyille jysähti historiallisen kova Seiskan kansi: Lööppiteksti "Missi-Sara vonkasi – Mikke iski blondin!" kertoi kaiken oleellisen.

Vielä paljonpuhuvampi oli lehden sisäsivuilta löytynyt, paparazzi Panu Hörkön käsialaa ollut yöllinen kuvasarja.

Nämä kuvat muistetaan. Seiskan paparazzi Panu Hörkkö ikuisti Saran ja Miken öisen draaman Helsingissä 2012.
Nämä kuvat muistetaan. Seiskan paparazzi Panu Hörkkö ikuisti Saran ja Miken öisen draaman Helsingissä 2012.

Paparazzi muistelee

Hörkön mestarillisesti ikuistaneissa kuvissa epätoivoinen Sara vaikuttaa vonkaavan väkisin Mikkeä mukaansa. Juhlatuulella ollutta kiekkosankaria ei kuitenkaan näyttänyt vähempää kiinnostavan, vaan juhlittu leijona juoksi jopa karkuun surumielistä Saraa.

– Se oli kyllä kiireisimpiä öitä, mitä Helsingissä on koskaan nähty. Niillä kuvilla olisi täyttänyt vaikka koko lehden, mutta tyydyimme vaatimattomasti vain kuuteen aukeamaan, Panu muistelee naureskellen.

Lue myös: Kohtalokas suhde satutti! Sara Sieppi kärsi Roope Salmisesta

Sara ja Mikael
Seiska julkaisi paljonpuhuvan kuvasarjan Saran öisestä vonkauksesta. Huomaa myös, miten Mikke lähtee missiä juoksujalkaa karkuun!
Seiska julkaisi paljonpuhuvan kuvasarjan Saran öisestä vonkauksesta. Huomaa myös oikean yläkulman kuva, jossa Mikke lähtee missiä juoksujalkaa karkuun!

Iski toisenkin NHL-tähden

Julkkisuransa alussa Sara profiloitui klassiseksi lätkärakasta etsiväksi kiekkomissiksi. Hän suhtautui asiaan itseironisesti, mutta leimassa oli myös perää.  Mikael Granlundin jälkeen Seiska tiesi nimittäin kertoa missin sutinoineen kanadalaisen NHL-miljonäärin Teddy Purcellin kanssa.

Saran yöllä torjunut Mikke oli mahtanut hyvinkin lukea Seiskaa. Innostuksen totaalista lopahtamista missiä kohtaan saattoi nimittäin selittää edellisviikolla ilmestynyt lehtemme, jossa Saran kerrottiin sutinoineen Purcellin kanssa.

Kun Miken ja Saran on-off -leikki oli vihdoin ohi, Sara riensi oikopäätä Seiskan bikinikuvauksiin Turkkiin. Siellä hän paljasti Teddyn kalastelleen häntä luokseen Floridaan. Tiettävästi tuo reissu ei kuitenkaan koskaan toteutunut.

Lue lisää 30 vuotta täyttäneestä Sara Siepistä torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Sara ei jäänyt surkuttelemaan Miken perään, vaan säntäsi oitis Seiskan bikinikuvauksiin Turkkiin. Vuosi oli 2012.
Seiska paljasti Saran ja NHL-miljonääri Teddyn sutinat vain viikkoa ennen kuin Mikael Granlund torjui torniolaismissin Helsingin yössä.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!