fbq
Stefan Therman

Näin Stefan Thermanilla menee nyt - palasi sosiaaliseen mediaan puuskuttavana raivokohtauksen jälkeen

Stefan Therman aiheutti toukokuun puolivälissä valtavan kohun, kun hän heitteli ex-naisystävänsä Sofia Belórfin tavaroita asuntonsa ikkunasta ulos helsinkiläisellä hienostoalueella. Poliisi otti Stefun kiinni pian välikohtauksen jälkeen kohuliikemiehen kotitalon edustalla.

Dramaattiset kuvat ja video Stefan Thermanin kiinniotosta: verinen Stefu taltutettiin kuuden poliisin voimin - ei herkille!

Stefun kiukun oli laukaissut Sofian muutto pois pariskunnan asunnosta.

Kaksi päivää kiinnioton jälkeen Stefan teki julkisen anteeksipyynnön toiminnastaan omalla Facebook-tilillään. 

- Haluaisin pyytää julkisesti karseaa käytöstäni anteeksi lähimmiltä, naapureilta ja etenkin Sofialta! Stefu kirjoitti päivityksessä.

- Ei ole missään olosuhteissa hyväksyttävää käyttäytyä kuten olen tehnyt. Loukkaavaa, vaarallista ja kaikin puolin oksettavaa, käsi pystyyn virheen merkiksi kuten eräs ystäväni minulle opettanut! hän myönsi.

Stefan Therman kommentoi raivokohtaustaan - yllättävä anteeksipyyntö: "Kaikin puolin oksettavaa!"

Aihetunnisteina Stefu käytti sanoja "nöyrin mielin", sekä "en näköjään opi koskaan".

Sittemmin Stefu on viettänyt somessa hiljaiseloa, mutta viime päivinä kohuliikemies on aktivoitunut omalla Instagram-tilillään. Stefu näyttäisi viihtyvän parhaillaan Hangossa, missä hänellä on oma loma-asunto.

Stefu on julkaissut Instagram-tilinsä videotarinassa liikunnantäyteisiä videokilppejä, joissa hän puuskuttaa hengästyneensä juoksulenkin tai tennistreenien jälkeen.

Tässä on Stefan Thermanin raivovideo! Sekoilun syy paljastui: Sofia muutti Ranta-ahon asuntoon

Tiistaina hän julkaisi videoita sikäläisen tenniskentän läheltä. Ensimmäisellä videolla hän kuvaa urheilukenkiään ja tennismailaansa, ja toisella videolla hän katsoo hikisenä ja hengästyneenä kameraa sekä heiluttaa tennismailaa kasvojensa edessä saadakseen viilennystä.

Näin Stefu raivosi Instagramissa toukokuun puolivälissä - katso video!

Sofia Belórf avautui toissa viikolla Seiskan haastattelussa Stefun raivokohtauksesta ja pariskunnan erosta.

Sofia kertoi hakeneensa apua parisuhdeongelmiin terapiasta.

– Kaksi viimeisintä miestäni ovat olleet erittäin värikkäitä. Sekä Nikoa (Ranta-aho) että Stefua yhdistää kiltteys. Samaan aikaan he ovat olleet aika räjähdysalttiita tapauksia. Stefusta voi sanoa, että hän on kuin räjähdysherkkä ilotulite. Mielialat vaihtuvat todella nopeasti.

Nyt puhuu Sofia Belórf! Raju tilitys Stefan Thermanista: Suhde ajoi minut terapiaan

– Terapeutin kanssa olen keskustellut omasta luonteestani, ja on tullut esille, että elän välillä tunnelukossa. Sulkeudun helposti, ja suljen myös kumppanin pois elämästäni. Minulla on kaksi puolta. Voin olla kylmä ja sulkeutunut, mutta myös yliempaattinen. Saatan kärsiä kumppanin ongelmista enemmän kuin omistani, ja se vaikuttaa henkiseen jaksamiseeni. Tulin siihen pisteeseen, että nyt minun oli laitettava oma elämäni etusijalle, Sofia kertoi Seiskalle.