fbq
Kotimaa
27.05.2022 06:00
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Seiskan arkisto
Sofia Belorf ja Stefan Therman
Nyt puhuu Sofia Belórf! Raju tilitys Stefan Thermanista: Suhde ajoi minut terapiaan
Kotimaa
27.05.2022 06:00
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Seiskan arkisto

Toukokuun 13. päivä sattui olemaan perjantai, ja huonoa onnea saatiin toden teolla seurata Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin noin kaksi vuotta kestäneessä parisuhteessa, joka tuli tiensä päähän.

Lue myös: Dramaattiset kuvat ja video Stefan Thermanin kiinniotosta: verinen Stefu taltutettiin kuuden poliisin voimin - ei herkille!

Seiska oli paikalla, kun Stefu viskoi Sofian henkilökohtaista omaisuutta pariskunnan yhteisestä kodista pihalle ja haukkui tätä alatyylisesti Instagramiin julkaisemissaan videoissa.

Kolmen partion voimin liikkeellä ollut poliisi vei verisen Stefun rauhoittumaan arvoalueella sijaitsevan kotinsa edustalta.

Stefun raivokohtaus sai alkunsa, kun hänelle paljastui Sofian muuttaneen pois pariskunnan yhteisestä kodista. Sofia on asunut uudessa kodissaan nyt runsaat pari viikkoa.

Sofian mukaan eropäätös ei ollut hetken mielijohde. Hän on kevään aikana etsiskellyt itselleen uutta kotia, ja nyt sellainen sattui löytymään.

Sofia kohautti toukokuun alussa saapumalla Venla-gaalaan upeassa kullanvärisessä asussaan.
Sofia kohautti toukokuun alussa saapumalla Venla-gaalaan upeassa kullanvärisessä asussaan.

Lue myös: Seiska yllätti! Sofia Belórf keskellä muuttorumbaa – ero Stefusta on totta: ”Eihän tää mun elämä normaaleimmasta päästä ole…”

Sofia kertoo hakeneensa apua parisuhdeongelmiin terapiasta.

– Kaksi viimeisintä miestäni ovat olleet erittäin värikkäitä. Sekä Nikoa että Stefua yhdistää kiltteys. Samaan aikaan he ovat olleet aika räjähdysalttiita tapauksia. Stefusta voi sanoa, että hän on kuin räjähdysherkkä ilotulite. Mielialat vaihtuvat todella nopeasti.

– Terapeutin kanssa olen keskustellut omasta luonteestani, ja on tullut esille, että elän välillä tunnelukossa. Sulkeudun helposti, ja suljen myös kumppanin pois elämästäni. Minulla on kaksi puolta. Voin olla kylmä ja sulkeutunut, mutta myös yliempaattinen. Saatan kärsiä kumppanin ongelmista enemmän kuin omistani, ja se vaikuttaa henkiseen jaksamiseeni. Tulin siihen pisteeseen, että nyt minun oli laitettava oma elämäni etusijalle, Sofia miettii.

Lue Sofian haastattelu kokonaisuudessaan perjantain ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!