fbq
Kotimaa
03.01.2022 13:31
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Sara Sieppi
Näin julkkiskaunottaret bailaavat Levillä - Sara Sieppi näyttää mallia: biletystä ja lumessa kierimistä
Kotimaa
03.01.2022 13:31
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Vuoden vaihteessa Lappi täyttyi lukuisista lomalaisista, joiden joukossa Suomen talvesta nautti myös moni julkisuuden henkilö.

Yhdessä aikaa ovat viettäneet myös Diili-ohjelmasta tuttu Noora Fagerström, hyvinvointivalmentaja Eevi Teittinen ja ex-missi Sara Sieppi. Kolmikko on avoimesti päivittänyt sosiaaliseen mediaan tekemisiään.

Eilen sunnuntaina (2.1.) kotimatkalle lähteneen Eevin, Teemu Packalénin ja heidän pienokaisen lisäksi Etelä-Suomeen on jo kotiutunut Martina Aitolehti ja Nanna Karalahti perheineen - vaihderikkaiden tapahtumien jälkeen.

Lue myös: "Iso mösjöö nukkuu tuossa" - Jere Karalahden känninen bileilta päättyi hotellin käytävälle - Nanna jätti miehensä Leville

Lue myös: Martina Aitolehti biletti villisti Andrei Koivumäen kanssa Levillä: työnsi kieltä asuntokauppiaan korvaan - "Mua ei saa kuvata"  

Joulun yksinään viettänyt Sara saapui Leville ystäviensä luokse ennen uuttavuotta, ja julkaisi eilen (2.2.) koostevideon tekemisistään. Ohjelmaan on kuulunut talviurheilua, lumessa kierimistä ja biletystä. Katso video!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)

Katso tästä myös muita kuvapäivityksiä julkkiskaunottarien Levin-matkasta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)

Lue myös: Ryppyjä rakkaudessa! Seiska selvitti Hannu Pikkaraisen tekemiset Martinan nuollessa korvaa