fbq
Kotimaa
31.12.2021 11:11
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus, Panu Hörkkö Instagram, Solar Films
jere
"Iso mösjöö nukkuu tuossa" - Jere Karalahden känninen bileilta päättyi hotellin käytävälle - Nanna jätti miehensä Leville
Kotimaa
31.12.2021 11:11
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus, Panu Hörkkö Instagram, Solar Films

Seiska kertoi aiemmin tänään perjantaina (30.12.), miten ex-jääkiekkoilija Jere Karalahti vietti railakasta iltaaa Levillä öristen kadulla nuorten ympäröimänä.

Seiskalle on kantautunut lisätietoa Jeren loppuillasta, joka ei sujunu kovin mallikkaasti.

J.Karalahti
Jere puhui avoimesti hänestä julkaistussa dokumentissa, miten alkoholi ei sovi hänelle. (Kuva Solar Films)

Lue myös: Örinää yössä! Jere Karalahti biletti nuorten kanssa - missä on Nanna?

Jere väsähti kesken kaiken

Jeren ystävän jakamat Instagram-päivitykset eivät jätä mitään arvailun varaan illan kulusta. Videossa miehet makaavat hotellin käytävällä, ja Jeren ystävä selittää yön käänteitä samalla, kun kohukiekkoilija vetää ulkovaatteet päällä sikeitä käytävän seinää vasten.

– Mitäs v*ttua sit kävikään? Huh, huh! Oli sen verran hevi ilta, että iso mösjöö nukkuu tossa, enkä mä pääse vetämään sitä ylös, mies sopertaa.

Jeren ystävältä on myös hukkunut niin paita kuin takki yön tohinassa. Mies pyytää videolla nimeltä mainittua neitosta palauttamaan takkinsa.

 

Lue myös: Rikosilmoitus tehty! Jere Karalahden viikonloppu lähti täysin lapasesta Levillä – etuili jonossa ja lorotteli nilkoille!

Nanna lensi kotiin

Karalahtien parempi puolisko Nanna on ollut myös aktiivinen Instagramissa heti aamusta. Nanna on jakanut videoita kotiinpaluusta. Tarinoista selviää, että fitnesskaunotar lensi lasten kanssa Lapista Helsinkiin heti aamusta.

Videoilla ei Jereä ymmärrettävistä syistä näy.

Lue myös: Ex-kiekkotähti Jere Karalahti rähisi Levillä: Pantiin rautoihin! Kuvat Seiskassa!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »