fbq
Kotimaa
29.12.2021 13:49
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Martina ja Hannu
Ryppyjä rakkaudessa! Seiska selvitti Hannu Pikkaraisen tekemiset Martinan nuollessa korvaa
Kotimaa
29.12.2021 13:49
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Martina Aitolehti vietti viime viikon Lapissa hiihdellen ja koiraansa ulkoilutellen. Hän myös järjesti pohjoisesta käsin seuraajilleen etätreenejä.

Hyvinvointivalmentajan matkassa oli mukana on-off-poikaystävä Hannu "Hank" Pikkarainen.

Aktiiviloman päätteeksi Martina vietti juhlavaa iltaa ystäviensä kesken. Hannua ei nähty mukana riennoissa ainakaan Instagram-tarinoidensa perusteella.

Martinan seurassa vilahti kuitenkin yllättävä vieras, kun kiinteistömoguli Andrei Koivumäki saapui pippaloihin maanantain ja tiistain välisenä yönä.

Lue myös: Martina Aitolehti biletti villisti Andrei Koivumäen kanssa Levillä: työnsi kieltä asuntokauppiaan korvaan - "Mua ei saa kuvata"

Juhlien päätyttyä ja seurueen palattua takaisin Etelä-Suomeen kaksikko päivitti tahoillaan someen kiitoksensa onnistuneesta lomasta.

 

Martina kertoo julkaisemansa kuvan yhteydessä kerryttäneensä hiihtokilometrejä sekä kasvattaneensa kuntoa. Tärkeä osa reissua olivat myös lapset.

- Lasten kanssa touhuttu ja tehty maailmasta parempi paikka, vapauden huudot päästetty ulos metsään ja malja (tai kaksi) nostettu elämälle ihanien naisten ympäröimänä, hän jatkaa ja viittaa maljan nostamisella oletettavasti kosteisiin mökkijatkoihin.

Lue myös: Lapin taikaa! Esko Eerikäinen viettää joulua ex-anopin ja ex-vaimon kanssa: "Meillä on niin hyvät välit"

Hannu keskittyy päivityksessään luettelemaan aktiviteetteja, joita on päässyt matkallaan kokemaan.

Oli siistit 8 päivää. Tuli ainakin hiihdettyä, lasketeltua, saunottua, syötyä, nautittua lasten ilosta, vietyä Nalaa ulos ja ihan vaan oltua. Nyt matkalla kotiin, Hannu kirjoittaa.

Tällä hetkellä Martina ja Hannu eivät seuraa toisiaan Instagramissa.

 

Erikoisen molempien päivityksistä tekee se, että pariskunta ei mainitse niissä sanallakaan toisiaan. 

Yhteistä lomaa viettämässä oli siis myös Martinan koira, jonka ulkoilutuksen Hannu muisti kyllä mainita. Lasten iloa oli jääkiekkosankarin mielestä mielekästä seurata, mutta Martinan kanssa vietetystä ajasta ei päivityksessä puhua pukahdeta.

Seiskalle kerrottujen tietojen mukaan kaksikolla oli matkan aikana "perusparisuhdevääntöä".