fbq
Jari-Matti Latvala ja Maisa Torppa

Näin Jari-Matti Latvalan ja Maisa Torpan kohutulle kesämökille kävi

Viisi vuotta sitten Jari-Matti Latvala, 37, asui virallisesti Monacossa, mutta verottajan näkemyksen mukaan hän vietti todellisuudessa Suomessa niin pitkiä aikoja, että olisi ollut verovelvollinen tänne.

Monacon hylännyt Jari-Matti Latvala avautuu Seiskalle naiskuvioistaan

Verottaja päätyi karhuamaan Jari-Matilta lähes viiden miljoonan verovelkoja ulosoton kautta. Lisäksi hänen omaisuuttaan, kuten Puumalassa sijainnut kesämökki, Lexus-auto ja Helsingissä sijaitseva paritalo laitettiin hukkaamiskieltoon.

– Nyt olen saanut kaikki maksettua, viimeisin maksuerä oli alkuvuodesta. Olen todella helpottunut, että tämä on pois päiväjärjestyksestä. Minulle se oli kunnia-asia, Jari-Matti kertoo tunnoistaan Seiskalle Secto Rally Finlandin tiedotustilaisuudessa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Verokohuissakin mainitun kesämökkinsä Jari-Matti myi reilu kuukausi sitten 295 000 eurolla. Kuusi vuotta sitten hän oli maksanut pelkästä tontista 137 000 euroa.
Verokohuissakin mainitun kesämökkinsä Jari-Matti myi reilu kuukausi sitten 295 000 eurolla. Kuusi vuotta sitten hän oli maksanut pelkästä tontista 137 000 euroa.

Yöunet menivät! Jari-Matti Latvala maksoi miljoonavelkansa verottajalle

Myös Jari-Matin omaisuuden hukkaamiskielto on nyt kumottu.

– Myin kesämökkini pois, koska en ehtinyt siellä paljoa lomailla. Viime kesänä kävin siellä vain kolmesti.

Kuva! Tämän mökin ulosotto vei Jari-Matti Latvalalta verosotkujen takia – exä Maisa Torppa omistaa pienen osan: Haluan siitä eroon!

Mökki nousi otsikoihin Jari-Matin ja hänen ex-kultansa Maisa Torpan eromelskeissä. Vaikka pariskunta oli jo eronnut ja Maisakin kihlautunut uuden miehen kanssa, hän silti kehuskeli lomailevansa kesämökillä.

Maisa puolusti kiihkeästi lomaoikeuttaan, sillä hän kertoi olevansa mökin osaomistaja. Myöhemmin paljastui, että Maisa oli omistanut 10 prosenttia vain tontista.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Jari-Matti osti Maisan kiinteistöstä ulos ja sai 1,4 hehtaarin kokonaisuuden itselleen. Mökkikaupoista hän kuittasi 295 000 euroa.

Tilaa Seiska tästä!
 
Oletko jo tilaaja? Lue tuoreimman Seiskan digilehti lomakkeella.