fbq
Kotimaa
15.12.2021 16:29
Teksti: Henryk Björkström, Elina Niemi|Kuvat: Atte Kajova, Timo Korhonen
Antonio Flores
Näin Antonio Flores kommentoi erohuhuja: "Minusta on hassua..."
Kotimaa
15.12.2021 16:29
Teksti: Henryk Björkström, Elina Niemi|Kuvat: Atte Kajova, Timo Korhonen

Ulkoministeri Pekka Haaviston ecuadorilainen puoliso Antonio Flores nähdään Olen julkkis..Päästäkää minut pois! -ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella. Sarja alkaa MTV3-kanavalla tammikuussa.

Antonio joutui pohtimaan osallistumistaan hetken, ennen kuin uskaltautui sanomaan haasteelle kyllä.

- Ensimmäisen kerran, kun minua pyydettiin mukaan, sanoin, että en oikein usko. Olen katsonut muita samankaltaisia sarjoja, enkä pidä siitä, miten niissä juorutaan. Minulle kuitenkin kerrottiin, että tämän on vähän erilainen juttu, ja siksi päätin heittäytyä mukaan, Antonio puheli Seiskalle ohjelman lehdistötilaisuudessa keskiviikkona (15.12.).

Lue myös: Tässä ovat Olen julkkis... Päästäkää minut pois! -kisaajat

Ohjelmassa 15 suomalaisjulkkista lähetetään keskelle Argentiinan viidakkoa selviytymään ja taistelemaan erilaisissa kilpailuissa. Voittaja kuittaa lopuksi itselleen potin rahaa, jonka hän saa lahjoittaa haluamaansa hyväntekeväisyyskohteeseen.

Antonion mukaan kokemus oli kaikin puolin hieno, ja erityisesti kisaamassa ollut porukka oli kampaajayrittäjän mieleen.

- Tutustuin upeisiin tyyppeihin. Tuli vähän sellainen olo kuin olisimme perhettä, Antonio kehui kilpakumppaneitaan.

Haastavimmaksi osuudeksi matkalla Antonio koki erilaisten eläinten syömisen. Hän kuitenkin kertoi lopulta selviytyneensä haasteista hyvin.

Lue myös: Pekka Haaviston Antonio-puoliso jätti Suomen – kohuministeri jäi yksin!

Antonio kertoo asuvansa edelleen Suomessa, vaikka kampaajan onkin huhuttu siirtäneen asumuksensa Berliiniin.
Antonio kertoo asuvansa edelleen Suomessa, vaikka kampaajan onkin huhuttu siirtäneen asumuksensa Berliiniin.

Antonio on viettänyt viimeisimmän vuoden ajan ahkerasti aikaa muun muassa Berliinissä. Yökylässä Maria Veitola -ohjelman Pekka Haavisto -jakson jälkimainingeissa ihmeteltiinkin kovasti, mihin Antonio on kadonnut. Häntä ei nähty jakson aikana ollenkaan. Nyt Antonio vakuuttaakin Seiskalle, että hän asuu edelleen Suomessa.

- Asun edelleenkin Suomessa. Kävin noin neljä kertaa Berliinissä tv-tuotantojen vuoksi. Tein niissä työkseni meikkejä ja kampauksia. Olen kyllä kuullut, että Seiska on uutisoinut minun mahdollisesti muuttaneen Berliiniin, Antonio muistaa ja vakuuttaa toistamiseen kotinsa löytyvän edelleen Suomesta.

Lue myös: Yökylässä Maria Veitola: Tuotantokausi päättyy hyvin erikoisella tavalla – Pekka Haavisto ei päästäkään kotiinsa, Antoniota ei nähdä ollenkaan

"Suhde voi hyvin"

Toinen asia, mikä on kuohuttanut ihmisiä keskustelupalstoilla, on Antonion ja Pekka Haaviston suhde. Onko pariskunta edelleen yhdessä ja miten suhde jakselee?

- Suhde voi ihan hyvin, Antonio hymyilee.

Erohuhuille tumma komistus ainoastaan nauraa.

- Minusta on hassua, kun ulkomaille lähtemisestäni uutisoidaan aina niin aktiivisesti, mutta ei siitä, kun palaan takaisin. Lähden aina välillä käymään Ecuadorissa perheeni luona. Olen kuitenkin sieltä kotoisin. Välimatka kotimaahani on niin pitkä, että sinne ei kannata lähteä kauhean lyhyeksi aikaa, Antonio selventää.

- Pekalle ja minulle useampikin viikko erossa toisistamme ei ole mitään uutta. Matkustamme molemmat paljon työmme puolesta.

Lue myös: Pekka Haaviston Antonio-puoliso ihastui Berliiniin – lähipiiri paljastaa: Hänellä on siellä ihan uudet kuviot!

Antonio otti kilpailuun lähtiessään asenteen, että ei keskity liiaksi ajattelemaan kotiasioitaan. Ikävä olisi tässä tapauksessa kasvanut hänen mukaansa liian pahaksi.

- Mietin vain, että olen nyt tullut tekemään tätä duunia ja katsotaan, kuinka kauan kestän.

Pekka ja Antonio eivät ole edustaneet yhdessä pitkään aikaan.
Pekka ja Antonio eivät ole edustaneet yhdessä pitkään aikaan. 
Tilaa Seiskan uutiskirje! »