fbq
Uutiset
30.12.2020 06:01
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto
Pekka Haavisto ja Antonio
Pekka Haaviston Antonio-puoliso jätti Suomen – kohuministeri jäi yksin!
Uutiset
30.12.2020 06:01
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto

Ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr.) on ollut jo lähes vuoden päivät kohun silmässä al-Holin pakolaisleirin tiimoilta.

Joulun alla perustuslakivaliokunta katsoi, että Pekka on toiminut lainvastaisesti, kun hän aloitti ulkoministeriön konsulipäällikkö Pasi Tuomisen siirron toisiin tehtäviin. Siirto liittyi kaksikon erimielisyyksiin pakolaisasiassa.

Perustuslakivaliokunnan päätös sytytti skandaalin uusiin liekkeihin, ja oppositiopuolueet vaativat kovaan ääneen ulkoministerin eroa. Pekka on kuitenkin ilmoittanut jatkavansa tehtävässään.

Lue myös: Antonio-puoliso lomalla! Ministeri Pekka Haavisto vietti pyhäpäivää kotona 40 vuotta nuoremman avustajansa kanssa!

Kun Pekka on ollut aiemmin kohujen keskellä, hän on voinut tukeutua ecuadorilaiseen puolisoonsa Antonio Floresiin. Näin tapahtui esimerkiksi keväällä, kun Seiska paljasti Pekan viihtyvän vapaa-ajallaankin nuoren avustajansa Jeri Aallon kanssa.

Viime aikoina Antoniota ei ole kuitenkaan nähty Pekan rinnalla. Seiskan selvityksessä paljastui, että Pekkaa 20 vuotta nuorempi Antonio on lähtenyt taas pois Suomesta.

Antonio ja Pekka.

Lue myös: Paljastavat paparazzikuvat! Ministeri Pekka Haavistolla läheiset välit nuoreen erityisavustajaansa!

Elokuva tekeillä

Seiskan saamien tietojen mukaan Antonio on muuttanut Berliiniin.

Seiskan lähteiden mukaan häntä pitää Saksassa kiireisenä elokuvaprojekti, jonka tuotantoryhmään hän kuuluu. Antonio hoitaa elokuvan meikkauksen ja maskeerauksen.

Seiskan paparazzi havaitsi joulun alla, että Pekka viettää vapaa-aikaansa nyt yksin. Kohuministeri viihtyi paljon Kulosaaressa sijaitsevassa ökytalossaan, eikä erityisavustaja Jeriäkään nyt näkynyt Pekan seurassa.

Paparazzi havaitsi myös, että ministeri Haaviston ajotaidoissa on parantamisen varaa. Pekka nimittäin rikkoi työmatkallaan Valtioneuvostoon peräti kolme kertaa tieliikennelakia yhden minuutin sisällä. Pekan törttöilyt näet alla olevasta videosta.

Lue lisää ja katso paparazzikuvat keskiviikkona ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »