fbq
Kotimaa
15.03.2021 09:55
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: MTV Oy / Janis Pipars, Instagram
Joona puhakka. Kuva MTV OY Janis Pipars
Myyrä-tähti Joona Puhakka hehkuttaa avoimesti onneaan - oma firma ja avoliitto!
Kotimaa
15.03.2021 09:55
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: MTV Oy / Janis Pipars, Instagram

Viime vuosi on ollut monille raskas vallitsevan pandemian takia. Myyrä-ohjelmassa kilpailevalle YouTube-tähdelle Joona Puhakalle, 23, se on ollut aivan päinvastainen. Häntä aika on kohdellut hyvillä käänteillä, mikä mahtaa johtua hänen uudesta asenteestaan.

- Otettiin Roopen kanssa meidän pallit käteen ja vaihdettiin kanavan nimi, Joona kertoo Instagram-tilillään.

Joonan ja hänen ystävänsä Roope Ranniston YouTube-videot selvästi kiinnostavat monia suomalaisia, koska heidän Koukus-tiliään seuraavat yli 243 000 käyttäjää. Heidän kanavansa oli ennen nimenvaihdosta A-lapset.

Lue myös: Jestas! YouTube-tähti Tana Mongeaulla on auttamattoman pienet bikinit - antoisat paparazzikuvat rannalta! 

Nimenvaihtaminen ei ole ainoa asia, mitä Joona on saavuttanut vuoden aikana. Koronavuonna tubettaja on perustanut firman, kuvannut tv-sarjan ja julkaissut yli 100 videota. Uran lisäksi hänelle tapahtui yksi merkittävä asia myös romantiikan rintamalla.

- Tähän kaiken päälle muutin tyttöystävän kanssa yhteen. Olen nyt 23-vuotias ja elämäni onnellisimmillaan! Kiitos kaikille, jotka olette olleet mukana, tästä tulee upea vuosi, hän hehkutti Instagramissa syntymäpäivänään perjantaina.

Tuttu telkkaristakin

Joonan kasvot voivat näyttää hyvin tutuilta, vaikka hänen YouTube-videoitaan ei olisi nähnytkään, koska hän oli viime vuonna monissa tv-ohjelmissa. Hän oli vieraana viime maaliskuussa humoristisessa Posse-ohjelmassa tubettaja Maiju ”Mansikkka” Voutilaisen, 25, kanssa.

Lue myös: Huhhuh, mikä mekko! YouTube-tähti Nikitan asu oli paljastaa liikoja – piti helmasta kaksin käsin kiinni

He olivat molemmat mukana tv-sarjassa Verta, hikeä ja t-paitoja, jossa neljä suomalaista sosiaalisen median vaikuttajaa tutustui vaateteollisuuteen Myanmarissa. 

Lue myös: Kuka heistä on myyrä? Tässä ovat ruutuihin palaavan seikkailuohjelman julkkiskilpailijat!

Myyrä MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21.00.