fbq
Iida Vainio

"Muutakin kuin kaveruutta" - Kultamekko-Iida Vainio ja maailmanmestari juhlivat läheisissä tunnelmissa: kännikaulailua ja huutolaulua!

Viime lauantaina (12.3.) Tampereen Nokia-areenassa juhlistettiin Iskelmä Gaala 2022 -tapahtumaa.

Gaalavieraiden keskuudessa nähtiin myös Leijonien olympiajoukkuetta Helsinki-Vantaan lentokentällä vastassa ollut ja huomiota herättänyt lappeenrantalainen Iida Vainio, 18, tamperelaisen thainyrkkeilyn maailmanmestarin Jesse Palannon, 39, kanssa.

– Jesse ja Iida olivat juhlatunnelmissa jo saapuessaan paikalle. Hyväntuulinen pariskunta kujeili ja naureskeli keskenään, silminnäkijä kertoo Seiskalle ja jatkaa:

– Mielestäni siinä oli kyllä muutakin ilmassa kuin kaveruutta.

Niin Jesse kuin Iida jakoivat lauantaina avoimien Instagram-tiliensä tarinoissa videoita gaalaillan humusta. Videot ovat jo poistuneet palvelusta.

Palvelun ehtojen mukaan videot ovat näkyvissä 24 tuntia palveluun lataamisesta.

Iida Vainiolla rakkautta ilmassa? Viihtyy maailmanmestarin seurassa

Seiska uutisoi vasta alle viikko sitten (7.3.) pariskunnan lämmenneistä väleistä. Tuolloin heidät bongattiin Jessen kotikaupungista Tampereelta, jonka yöelämässä mies on ollut tuttu näky jo vuosia.

Viime lauantaina pariskunta nähtiin niin Nokia-areenassa kuin Tampereen yössä. Ennen yöllisiä bongauksia etenkin Jessellä näytti olevan meno päällä ystävänsä Jonne Aaronin keikan aikana gaalassa.

– Jesse hyppi, huutolauloi ja jammaili Jonne Aaronin keikan aikana kovaäänisesti Iidan naureskellessa vierellä.

– Näin, kun he myös poistuivat samaa matkaa, Seiskalle supistaan.

Pariskunnan nähtiin halailevan toisiaan toistuvasti tapahtumassa.

Leijonien kultajuhlissa huomion varastanut Iida Vainio paljastaa idolinsa: Haluaisin olla kuin…

Jokin aika sitten Seiskan haastattelussa Iida kertoi nauttivansa vauhdikkaasta sinkkuelämästä. Nainen kuitenkin on nähty toistuvasti maailmanmestarin seurassa.

Tarkkasilmäiset Seiskan lukijat huomasivat Iidan poistumassa sunnuntaiaamuna Tampereen rautatieaseman suunnasta, mistä Jessen asunto sijaitsee kivenheiton päässä.  

Seiska tavoitti Iidan, joka ei halunnut kommentoida suhteen tilaa laisinkaan, muttei myöskään kieltänyt sitä. Seiska ei tavoittanut Palantoa.

Kultamekolla kohauttanut Iida Vainio: Muotoni ovat luomua!