fbq
Kotimaa
06.03.2022 21:30
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Atte Kajova
Leijonien kultajuhlissa huomion varastanut Iida Vainio paljastaa idolinsa: Haluaisin olla kuin…
Kotimaa
06.03.2022 21:30
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Atte Kajova

Viime viikon maanantaina lappeenrantalainen Iida Vainio, 18, nousi suomalaisten tietoisuuteen yhdessä iltapäivässä. Nuori kaunotar ikuistui lehdistön ja televisiokanavien linsseihin hänen olleessaan kiekkoleijonia vastassa lentoasemalla.

Juhlateeman mukaisesti kultaiseen mekkoon sonnustautunut Iida ei siinä hetkessä tiennyt, että hänestä tulisi päivän tai kenties viikon suosituin puheenaihe.

Lue myös: Kultamekolla kohauttanut Iida Vainio: Muotoni ovat luomua!

Vastaanoton jälkeen hän lähti kentältä suoraan Olympiastadionille kultajuhliin, eikä ajatellut asiaa sen enempää.

– Siellä sitten huomasin, että kuva minusta oli levinnyt somessa tavallista laajemmin. Minua myös esimerkiksi kutsuttiin kullankaivajaksi, joka ei lainkaan ole oikea kuvaus, hän naurahtaa.

Lue myös: Iida Vainio heitettiin ulos Tinderistä – kohukaunottaren vasemmassa nimettömässä komeilee sormus

Iida haluaa nyt keskittyä tulevaisuuteensa, ja hän on ala-asteelta asti haaveillut urheilutoimittajan ammatista.

– Unelmatyöni olisi raportoida urheiluista ulkomailla. Seuraan eniten jääkiekkoa ja Formuloita. Haluaisin olla kuin Mervi Kallio, Iida paljastaa.

Urheilutoimittajan urasta haaveileva Iida on suuri lätkäfani. – Ilves on lempijoukkueeni. Käyn katsomassa heidän matsejaan aina, kun pääsen.
Urheilutoimittajan urasta haaveileva Iida on suuri lätkäfani. – Ilves on lempijoukkueeni. Käyn katsomassa heidän matsejaan aina, kun pääsen.

Lue myös: Leijonien kultajuhlissa kohauttanutta Iida Vainiota kosiskellaan aikuisviihteeseen – ”Seksisymbolin status ei haittaa”

Pääsi heti ruutuun

Median monitoimimies Aleksi Valavuori ehti jo värväämään nuoren naisen. Iida juontaa seuraavan kolmen kuukauden ajan Kultakorneri-nimistä osaa Aleksin livestriimistä.

Iida on myös saanut työpaikan tunnetusta siipiravintola Hookista, minkä vuoksi hänellä onkin edessään muutto Tampereelle.

Ennen somekohua Iidan arki oli työtä ja opintoja. Myös kuntoileminen on hänelle tärkeää.

– Olen työskennellyt ravintola-alalla ja opiskellut itsenäisesti media-alaa siinä ohella. Olen tehnyt TikTok-videoita ja kuvannut Instagram-sisältöä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »