fbq
Kotimaa
03.11.2021 16:26
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan arkisto
Martina Aitolehti ja Sofia Belórf
Muistatko vielä Martina Aitolehden ja Sofia Belófin rajun VIP-käsirysyn? Tunnettu ovimies rauhoitteli riehuvaa Martinaa - video
Kotimaa
03.11.2021 16:26
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan arkisto

Kohukaunotar Martina Aitolehden ja Sofia Belórfin välit ovat olleet kylmät jo pitkään.

Martina kertoi Tuomas Enbusken juontamassa Enbusken hullut paperit -podcastissa näkemyksiään ystävyydestä. Hän kertoi, ettei kavereiden kumppaneihin saa koskea. Tuomas kysyi Martinalta, onko tämä kokenut ystäviensä pettäneen hänet.

-Koen, että Sofia (Belórf) ja Stefu (Therman) -keissi on sellainen. Koin joskus olevani Sofian kaveri, ja olen hänen kaasonsakin ollut. Olimme läheisiä. Hän on ihminen, jolle olen avautunut omasta parisuhteestani, Martina sanoi.

- Kyllä se oli jotenkin sellainen ”mitä hittoa?” Mietin, että miten sä pystyt, ja missä on sun moraali? hän jatkoi viitaten Sofiaan.

Lue myös: Martina Aitolehti avautuu Tuomas Enbusken podcastissa Sofia Belórfista: "Kavereiden kumppaneihin ei kosketa"

 

Käsirysy konsertissa

Martinan ja Sofian välit ovat olleet suorastaan jäätävät jo usean vuoden ajan. Heinäkuussa 2017 tilanne riistäytyi käsistä, kun Martina hyökkäsi Sofian kimppuun kanadalaisen The Weekndin konsertin VIP-alueella Helsingin Kaisaniemen puistossa. Kahakka johtui Stefan Thermanista.

- Sofia on viestitellyt Stefanille ennen ja jälkeen eromme. Sofia tietää, että tilanne on tällä hetkellä arka. Todella härskiä toimintaa. Eihän noin tehdä ystävälle, Martina sanoi Seiskalle pari päivää kahakan jälkeen.

Lue myös: Erikoinen perhekuvio! Martina Aitolehti ja Stefan Therman aikuisten lomalla Dubaissa, Esko Eerikäinen Brasiliassa - Missä on Martinan rakas Hannu?

Tilannetta oli selvittämässä useampi tapahtuman järjestysmies sekä Helsingin tunnetuimpiin ovimiehiin lukeutuva Teemu Potapoff, joka oli seuraamassa konserttia ystäviensä kanssa. Tilanne saatiin rauhoitettua, ja Martina sai jäädä tapahtumaan.

Kesällä 2018 Martina sai tapauksesta pahoinpitelytuomion. Hän joutui maksamaan 40 päiväsakkoa.