fbq
Mikael Gabriel ja Triana

Monikielinen kasvatus! Mikael Gabriel ja Triana-rakas haluavat lapsensa puhuvan kuutta eri kieltä

Räppäri Mikael Gabriel, 31, sai kihlattunsa Triana Iglesiasin, 39, kanssa perheenlisäystä uudenvuodenaattona, kun pariskunnan Uma-tytär syntyi. Lapsi on molemmille ensimmäinen.

Toistaiseksi on vielä epäselvää, jääkö perhe asumaan Suomeen. Triana on kotoisin Norjasta, ja pariskunta on reissannut Suomen ja Norjan välillä. Triana tunnetaan etenkin Norjan Paratiisihotellin juontajana, joten työt vievät häntä säännöllisesti myös ulkomaille. Tällä hetkellä hän on kuitenkin äitiyslomalla.

Mikael Gabriel harkitsee musiikkiuransa lopettamista?! Pelaa golfin ammattilaiskisassa - kuvat!

miklu
Triana ja Mikael Gabriel ovat olleet yhdessä vuodesta 2015 lähtien. Pieni Uma-tyttö oli vuoden 2020 viimeinen Lohjalla syntynyt vauva.

– Asumme vielä molemmissa maissa, Mikael kertoi Seiskalle Tanssii tähtien kanssa -ohjelman lehdistötilaisuudessa.

Mikael ja Triana aikovat opettaa Uma-vauvalle useita kieliä norjan ja suomen lisäksi. Trianalla on myös espanjalaiset sukujuuret, ja Mikaelin äiti on virolainen.

– Olen pyöritellyt ideaa, että Umalle opetettaisiin myös englantia, espanjaa, venäjää ja ruotsia, Mikael luettelee.

Yksi mahdollisuus voisi olla sekin, että Uma kävisi aikanaan ruotsinkielistä koulua Suomessa.

– Norjankielistä opetusta ei täältä löydy yhtä helposti, joten suomenruotsalainen voisi olla hyvä vaihtoehto. Ruotsi ja norja ovat aika samanlaisia kieliä, räppäri toteaa.

Artisti on kertonut Instagramissa, ettei esikoisen synnytys mennyt aivan suunnitelmien mukaan. Avopari oli toivonut rauhallista kotisynnytystä, mutta se oli pakko hoitaa sairaalassa. Synnytys kesti lopulta jopa kaksi päivää, ja Triana menetti runsaasti verta.

Myöhemmin tuore äiti kiitteli vuolaasti Mikaelia saamastaan tuesta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

–  En ole koskaan elämässäni tuntenut oloani näin rakastetuksi ja tuetuksi. Olen niin poikki, mutta niin onnellinen, Triana kertoi Instagram-seuraajilleen.

Podcast: Mikael Gabriel kiinnitti rakkauslukon siltaan melkein tuntemattoman mysteerinaisen kanssa - romanssi Triana Iglesiaksen kanssa roihahti pian sen jälkeen