Podcast: Mikael Gabriel kiinnitti rakkauslukon siltaan melkein tuntemattoman mysteerinaisen kanssa - romanssi Triana Iglesiaksen kanssa roihahti pian sen jälkeen

Kotimaa | 16.04.2021 18:31

Räppäri Mikael Gabriel, 31, kertoo näyttelijä-muusikko Roope Salmisen, 31, Kolme käännekohtaa -podcastissa hänen ja kihlattunsa Triana Iglesiaksen, 39, suhteen alkuajoista. 

Mikael paljastaa tavanneensa Trianan ensimmäistä kertaa Gumball 3000 -rallikilpailun yhteydessä vuonna 2015. Kaksikon välillä oli pientä flirttailua, ja lopulta rakkaus roihahti, kun Triana otti Mikaeliin yhteyttä kaksi viikkoa myöhemmin.

Räppäri kehuu rakastaan vilpittömästi ja kertoo, että rakkaus heidän välillään on jotain aivan spesiaalia.

Mikael paljastaa yllättäen, että hänellä oli myös toinen nainen kuvioissa, kun hän tutustui Trianaan. Miehen mukaan hän oli noin kaksi kuukautta ennen Gumball-tapahtumaa matkustanut Miamiin, missä hän tutustui paikalliseen toimittajaan. Mikael kuvasi tuolloin Mimmit fiilaa -musiikkivideota.

Lue myös: Ohhoh! Mikael Gabriel paljastaa podcastissa käyttäneensä satoja tuhansia euroja ökyvaatteisiin - nykyään räppäri ei siedä omaa vaatehuonettaan: "Mun oli pakko muuttaa yläkertaan"

Nainen halusi kirjoittaa Mikaelista jutun, ja räppärin mukaan toimittaja rakastui Mikaeliin haastattelun aikana. Kaksikko meni seuraavana päivänä yhdessä aamiaiselle, jonka aikana rupesi tapahtumaan. Räppäri paljastaa, että nainen oli kosketellut hänen jalkaa salaperäisesti pöydän alla.

- Olin vaan, että nyt on kova meininki, Mikael sanoi haastattelussa.

Sama nainen tuli vierailulle Suomeen juuri ennen Gumball-kilpailun alkamista. Hän viihtyi Suomessa noin kaksi viikkoa. Mikael kertoo, että hän ja nainen olivat kiinnittäneet lukon erääseen siltaan rakkautensa merkiksi. Räppäri paljastaa, että lukko on edelleen paikallaan. Lisäksi lukon avain heitettiin kiinnittämisen aikana mereen, joten lukkoa ei saa poistettua helposti.

Roope kysyy podcast-haastattelussa Mikaelilta, onko mies vielä tekemisissä Miami-naisen kanssa. Mikael vastaa, että näkee välillä hänen kuviaan somessa, mutta hänen mukaansa he eivät ole enää jutelleet.

Lue myös: Ylpeä äiti hehkuu onnea! Triana Iglesias julkaisi aurinkoisen perhekuvan - ylistää miestään Mikael Gabrielia: "Sinä siunasit elämäni"

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!