Mikael Gabriel harkitsee musiikkiuransa lopettamista?! Pelaa golfin ammattilaiskisassa - kuvat!

Kotimaa | 11.06.2021 14:09

Golfiin hurahtanut räppäri Mikael Gabriel, 31, osallistui tänään perjantaina (11.6.) ensimmäiseen ammattilaiskisaansa. Vuonna 2018 golfin harrastamisen aloittanut suosikkiartisti sai villin kortin kauden kolmanteen Audi Finnish PGA Golf Tourin osakilpailuun, joka pelattiin Hills by GoGolf -kentällä Vihdissä. Aiemmin villillä kortilla ovat pelanneet muun muassa NHL-tähdet Patrik Laine ja Sami Vatanen.

Seiska tapasi hyväntuulisen, mutta hieman jännittyneen oloisen Mikael Gabrielin perjantaiaamuna ennen kilpailua. Pirteään pinkkiin pukeutunut räppäri tuli hyvissä ajoin ennen kilpailua paikalle ehtiäkseen tehdä kunnon alkulämmittelyt. Kuumassa, jopa helteisessä säässä pelattavaa kisaa hän odotti innolla ja hyvillä fiiliksillä.

– Olen treenannut tätä kisaa varten aika paljon, mutta muut ovat treenanneet varmasti enemmän, varmaan koko elämänsä. Tavoitteeni on pelata mahdollisimman hyvin, mutta mihin se sitten tuloksellisesti riittää, jää nähtäväksi, Mikael kertoi.

Mikael Gabriel

Ennen kaikkea räppäri toivoo, että nauttii ensimmäisestä ammattilaiskisastaan.

– Kunhan ei mailat katkea ja on hauskaa, niin se on tärkeintä, hän naurahtaa.

Suosikkiräppäri suhtautuu golfiin niin intohimoisesti, että väläyttelee jopa mahdollisuutta vaihtaa musiikkiala golfiin.

– Jos nämä pelit alkavat sujua, niin ehdottomasti mietin sitä ihan toden teolla. Mutta vielä ei ole sen aika, räppäri huikkaa ja siirtyy lämmittelemään kisaa varten.

Mikael Gabriel

 

Olympiamitalistin poika samassa ryhmässä

Mikael Gabrielin kanssa samassa ryhmässä pelasi myös Eetu Isometsä, 24. Eetu on golfammattilainen ja hiihtäjälegenda, olympiamitalisti Jari Isometsän, 52, poika. Jari-isä olikin seuraamassa paikan päällä poikansa peliä.

– Käyn seuraamassa pojan kisoja aina kun omilta töiltäni pääsen. Nuorempana tuli käytyä ulkomailla asti. Silloin, kun poika oli nuorempi, jännitin hänen puolestaan kovastikin, mutta enää en jännitä. Hän pelaa ja siinä ei minun jännitykseni paljoa auta, Jari kertoi hymyillen.

Jari Isometsä
Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!