fbq
Kotimaa
30.04.2021 18:00
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
Anne Kukkohovi.
Mitä silmäni näkevätkään? Anne Kukkohovi vilauttaa verhojen välistä paljasta vartaloaan: ”Vahvaa naisellisuutta ja erotiikkaa”
Kotimaa
30.04.2021 18:00
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Juontajana tunnettu Anne Kukkohovi, 50, on tottunut olemaan kameran edessä. Entinen malli julkaisi Instagramissa kuuman kuvasarjan, jossa hän näyttää erittäin upealta. 

Koko Suomi leipoo -ohjelman vetäjä iloitsi leikkisää kuvaustuokiotaan, koska hänellä on ollut elämässään stressaava tilanne. 

- Olipa hauska kuvaussessio, kaikista ihaninta on välillä tehdä ihan mitä mieleen juolahtaa. Olin kuvausten aikaan keskellä muuttohelvettiä, ja toin kasan alusvaatteita. Samasta pussukasta löytyi myös ruuveja ja yksi uudenkarhea ovenkahva. Symbolista, Anne kertoo. 

Lue myös: Huh, miten kuuma kuva! Leipurijuontaja Anne Kukkohovi, 50, viettelee superseksikkäänä verkkosukkahousuissa - "Nyt on rietas ja hot"

Session aikana on Annella selvästi mieleen juolahtanut hieman tuhmempia ajatuksia, sillä kuvat ovat hyvin sensuellisävytteisiä. Otoksissa hän on vähissä vaateissa, ja julkaisun ensimmäisessä kuvassa ei niitä näytä olevan ollenkaan. 

Lue myös: Mikä kaunotar! Anne Kukkohovi muuttohommissa - someseuraajat innostuivat: "Ihan kuin 25v."

Hän on siinä kääriytynyt verhon suojiin, jonka välistä vilauttaa paljasta säärtä. Hänen viettelevä katseensa ensimmäisissä otoksissa kutsuu luokseen kuin majakan valo merenkävijää myrskyisessä yössä. Tuo houkutteleva tuijotus on parhaimmillaan julkaisun toisessa kuvassa, jossa Anne makoilee sohvalla valkoisissa alusvaatteissa. 

Päivitys veti puoleensa monia hänen seuraajiaan, jotka ihastuivat täysin Annen otoksiin. 

- Uskomattoman kaunis. 

- Olet kyllä niin upea nainen!

- Olipa hieno kuvasarja! Nostalgiaa ehkä mutta myös vahvaa naisellisuutta ja erotiikkaa! Todiste sun monipuolisuudestasi! Et jätä ketään kylmäksi!

Muuttohelvetti

Asunnonvaihto on monille hermoja riipivää puuhaa, eikä se Annenkaan mielestä taida olla mieleisin tapa aikaa kuluttaa. Hän paljasti sosiaalisessa mediassa 29. huhtikuuta, että on muuttanut uuteen kotiin. 

- Muutto. Se pirulainen oli taas pitkä ja harras, nyt se on ohi ja seuraavaksi pääsen sisustamaan! Anne kertoi Instagramissa.  

Lue myös: Uhkea Anne Kukkohovi poseeraa aistikkaassa otoksessa - läpikuultava toppi paljastaa glamourpommin pitsirintaliivit: "Jumalaisen ihana" - katso!

Hän on oman arvionsa mukaan vaihtanut kotiaan muutaman vuoden välein. Juontaja epäileekin, ettei kyseinen rutiini ole muuttumassa tulevaisuudessa.

Lue myös: Anne Kukkohovi kävi plastiikkakirurgilla - korjautti nenänsä: ”Se oli kierossa kuin korkkiruuvi!”