Anne Kukkohovi

Anne Kukkohovi kävi plastiikkakirurgilla - korjautti nenänsä: ”Se oli kierossa kuin korkkiruuvi!”

Kotimaa | 22.04.2021 16:01

Juontaja Anne Kukkohovi, 50, paljasti, että hänen nenäänsä leikattiin alkuviikosta. Koko Suomi leipoo -ohjelmasta tuttu juontaja kertoi, ettei kyseessä ollut kosmeettinen operaatio. 

Hänellä on ollut ongelmia nenänsä rakenteen kanssa jo pitkän aikaa, minkä takia hän on käynyt useaan kertaan koronatestissä kuluneen vuoden aikana. 

- Kuinkahan monetta kertaa, olen jo laskuissa seonnut. Tiesin joka kerta, että kyseessä ei ole korona, vaan iänikuinen krooninen poskiontelotulehdus. Testit on silti tehtävä, jotta voin tehdä töitä vaarantamatta muita. Nolotti ja hävetti, mikäli aivasti tai joutui niistämään. Musta on tullutkin aivastuksien peittämisen ammattilainen, Anne kertoo Instagram-tilillään. 

Lue myös: Uhkea Anne Kukkohovi poseeraa aistikkaassa otoksessa - läpikuultava toppi paljastaa glamourpommin pitsirintaliivit: "Jumalaisen ihana" - katso!

Anne on kärsinyt nenänsä ongelmista koko tv-uransa ajan. Juontaja on tarvinnut antibioottikuureja, jotta pystyy hengittämään kunnolla. 

- Pahimmillaan olen juossut kuvauksista suoraan sairaalaan kortisonitippaan, koska tulehdus leviää helposti keuhkoihin. 

Lue myös: Mikä kaunotar! Anne Kukkohovi muuttohommissa - someseuraajat innostuivat: "Ihan kuin 25v."

Annen nenässä on valuvika, eikä sen rakenteellista vikaa ole huomannut ulkoapäin. 

-  Ulospäin nenä ei ole erityisen kiero, mutta sisältä se oli kierossa kuin korkkiruuvi. Ilmatiehyet olivat rakenteellisesti täysin tukossa. Nyt kyllästyin tähän lopullisesti ja kävin tekemässä nenän väliseinän suoristusleikkauksen. 

Ainoa asia, joka juontajaa asiassa harmittaa on se, ettei hän käynyt leikkauksessa aikaisemmin. 

Seiskan synttäreillä

Juontaja vieraili helmikuussa Seiskan syntymäpäivillä kertomassa leipomistottumuksistaan, jotka ovat jääneet kotikeittiössä huomattavasti vähemmälle.

Lue lisää: Juontajakaunotar Anne Kukkohovin kauhistus illallisella: Yksi riittää! 

- Poikani on allerginen, joten pullataikina on munaton. Allergioiden takia leipominen on perheessämme ollut vaikeaa, Anne kertoi tuolloin.

Lue myös: Juontajakaunotar Anne Kukkohovin leipomisvinkit: Muuten voi mennä pakki sekaisin 

Anne kukkohovi. Kuva Timo Korhonen
Juontaja leipoi Seiskalle kakun synttäreiden kunniaksi.
Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!