fbqHuh, miten kuuma kuva! Leipurijuontaja Anne Kukkohovi, 50, viettelee superseksikkäänä verkkosukkahousuissa - "Nyt on rietas ja hot" | Seiska
Katso kuva!
Anne Kukkohovi

Huh, miten kuuma kuva! Leipurijuontaja Anne Kukkohovi, 50, viettelee superseksikkäänä verkkosukkahousuissa - "Nyt on rietas ja hot"

Kotimaa | 27.03.2021 12:35

Juontajakaunotar Anne Kukkohovi, 50, piristi yli 40 000 seuraajaansa kuumalla kuvalla, jonka hän jakoi omalla Instagram-tilillään sosiaalisessa mediassa.

Kuvassa Koko Suomi leipoo -ohjelman juontaja poseeraa sängyn edessä katsoen kameraa kohden viettelevästi. Yllään Annella on verkkosukkahousut ja musta seksiä tihkuva asu, joka paljastaa säärten lisäksi myös povea. Kuvatekstiksi vaaleaverikkö on laittanut ainoastaan kippisemojin, mistä voisi päätellä, että kaunotar on ollut eilen perjantaina (26.3.) julkaisemassaan kuvassa juhlatuulella.

Lue myös: Tv-kaunotar Anne Kukkohovi jakoi somessa surunsa: ”Ahtaalla. Nurkassa. Väsynyt. Sykkyrässä”

Arkistovideo: Anne Kukkohovi julkaisi rohkean Päin punaista -elämäkerran

Julkaisu sai Annen seuraajien runosuonet sykkimään. Kommenttikenttä täyttyi myös sydän- ja tuliemojista.

Nyt pitää sanoa että kyllä on seksikäs Anne kuvissa..huh, kirjoitti eräs.

Hottis, myönsi toinen.

Todella kaunis aikuinen Nainen ja seksikäs, komppasi kolmas.

Nyt on rietas ja hot, ihasteli neljäs.

Suosittu tv-ohjelma

Anne on juontanut Koko Suomi leipoo -ohjelmaa ensimmäisestä kaudesta lähtien. Hän uskoo ohjelman suosion salaisuudeksi hyväntuulisuuden ja kauneuden.

– Joku taika tässä ohjelmassa on. Tässä yhdistyvät ihanat värit, kesän herkullisuus ja hyväntuulisuus. Ihmiset kaipaavat sellaista kaikkien julmien asioiden keskellä.

Koko Suomi leipoo -ohjelman ensimmäinen kausi esitettiin vuonna 2013.
Koko Suomi leipoo -ohjelman ensimmäinen kausi esitettiin vuonna 2013.

Lue myös: Koko Suomi leipoo -juontaja Anne Kukkohovi oikoo väärinkäsitystä: Joillakin ihmisillä roolit menevät sekaisin!

Juontaja on oppinut pitkien kuvausten aikana tuntemaan kilpailijat ihmisinä eikä vain leipureina. Tämä aiheuttaakin joskus pudotustilanteessa murhetta.

– Joskus kilpailijan taustalla saattaa olla surullinenkin tarina. Silloin mietin, mihin tämä ihminen joutuu menemään takaisin ja mitä joutuu käymään läpi. Joillekin kilpailijoille ohjelma on henkireikä, jonka avulla pääsee hetkeksi pois arjesta.

Lue myös: Juontajakaunotar Anne Kukkohovin kauhistus illallisella: Yksi riittää!

Lue myös: Koko Suomi leipoo -juontaja Anne Kukkohovi paljastaa suosion salaisuuden: ”Ihmiset kaipaavat julmien asioiden keskellä”

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!