fbq
Kotimaa
15.04.2021 13:30
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Janni Hussi, Kuva Janni Hussi
Mitä ihmettä?! Janni Hussin pakarat pyöristyivät käden käänteessä – tässäkö somevaikuttajien varjeltu salaisuus?
Kotimaa
15.04.2021 13:30
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Juontaja ja fitnessmalli Janni Hussi, 29, paljastaa, kuinka sosiaalisessa mediassa on helppo huijata katsojaa. 

Aktiivinen sosiaalisen median vaikuttaja näyttää lyhyellä Instagram-videolla, miten nopeasti pakarat pyöristyvät Nicki Minajmaisiin mittoihin.

Lue myös: Pystyisitkö tähän suoritukseen?! Janni Hussin vauhdikas treenivideo häkellyttää somessa: "Älkää kokeilko tätä kotona!"

Janni seisoo videonsa alussa hyvin tyypillisessä poseerausasennossa, jossa vatsa näyttää litteämmältä ja pakarat suuremmilta. Asentoa käyttävät monet fitnessmallit sosiaalisessa mediassa, jotta heidän kroppansa muodot korostuisivat entisestään. 

Lue myös: Lähellä palaa loppuun! Rankan vuoden selättänyt Janni Hussi näytti hauista sapetukselle: "En halua vaipua synkkyyteen!"

Jannin takamus on kuitenkin videossa paljon pyöreämpi kuin pitäisi. Näyttää siltä, että hänelle olisi laitettu silikonitäytettä pakaroihin.

Hupaisa juontaja paljastaa videolla hetken keimailun jälkeen, miten hän oli lisännyt pakaroihinsa pyöreyttä. Hän vetää selkänsä takaa paistin pannun esiin, joka oli pallomaisen persauksen salaisuus. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi)

Saavutuksia

Vaikuttaja hehkutti juuri viime viikonloppuna erästä merkkipaalua sosiaalisen median maailmassa, kun hän julkaisi Instagramissa kolmannentuhannennen kuvansa. Tuolloin hän jakoi talvisen otoksen, jossa hän istuu avannon reunalla. 

Lue lisää: Janni Hussin someura saavutti ison merkkipaalun! Kaikki sai alkunsa Cheekistä - mutta miten? 

- Mietin pitkään minkä kuvan julkaisisin tän merkkipaalun kunniaksi ja päätin sit painaa tän, missä näkyy mun tavaramerkki kohellusmustelmat ja hetki kun kävin pari viikkoa sitte jäädyttämässä perskannikat hyvää instakuvaa varten, Janni kirjoittaa humoristiseen tyyliinsä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi)

Esitteli kotikontujaan

Kouvolasta kotoisin oleva juontaja on esitellyt Seiskalle kotikontujaan muutamaan kertaan. Kaupungista hän on hyvin ylpeä, vakka siitä väännettäänkin valtakunnallisesti vitsejä.

Lue lisää: Eläköön, Kouvola! Ylpeä kouvostoliittolainen Janni Hussi eli kiireisen nuoruuden Kymenlaaksossa: "Tein viittä työtä yhtä aikaa!" 

- Onhan näitä Kouvostoliitto-juttuja kuultu. Ja löytyyhän täältä aika karuakin arkkitehtuuria, mutta sitä on osattu kääntää myös voimavaraksi. Keskustasta esimerkiksi löytyy kiva pikkukuppila nimeltä Betony, joten piisaa täällä itseironiaakin, Janni naurahti Seiskalle loppuvuodesta. 
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »