fbq
Kotimaa
20.06.2021 14:32
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram
Minka Kuustonen
Minka Kuustonen puki päälleen K18-paidan - Mikko-isä lohkaisi varsinaisen isävitsin!
Kotimaa
20.06.2021 14:32
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram

Näyttelijä Minka Kuustonen, 35, julkaisi kesäisen lauantain kunniaksi kuvaparin Instagram-tilillään. Kuvaparissa Minka on kävelyllä ilta-auringossa Helsingissä. 

Lue myös: Minka Kuustonen kieli pitkällä! Näyttelijä esitteli omituista erikoistaitoaan: ”Edelleen CV:ssä laitan ihan ensimmäisenä…” 

Yllättävä asuvalinta

Päällään monilahjakkaalla näyttelijällä on kuvassa korkeavartiset saappaat, hame ja aikuisviihdekaupan pitkähihainen paita. Varsinkin paita on herättänyt huumorilla höystettyä keskustelua Minkan Instagram-tilillä.

Kaupallinen yhteistyö? Kyselee eräs kommentoija hurraavan hymiön kera.

Vitsikäs isä

Minkan Instagram-kuvan tykätyin kommentti on tullut hänen isältään muusikko Mikko Kuustoselta, 61. 

Oot taas käyny mun vaatekaapilla, Mikko lohkaisee.

Sanavalmis Minka vastasi sananparrella, joka on identtinen entisen valtionvarainministeri Alexander Stubbin tunnetun pahoittelun kanssa.

Sori siitä.

Seuraa isänsä jalanjälkiä

Minkan perheessä on paljon luovia taitelijoita, sillä hänen isosiskonsa Iina on niin ikään näyttelijä. Minka aloitti viime vuonna uuden harrastuksen isänsä Mikon jalanjäljissä, ja rupesi harjoittelemaan kitaran soittoa. Tuolloin hän paljasti oppineensa kitaransoiton saloja Popeda-yhtyeen kitaristilta Vesa-PekkaCostelloHautamäeltä, joka opetti näyttelijää internetin välityksellä.

Lue myös: Näyttelijäkaunotar Minka Kuustonen matkaa muusikkoisänsä jalanjäljissä – opetellut soittamaan kitaraa suomirokkarin neuvomana: ”Uusien taitojen opettelu innostaa!”

Lue myös: Minka Kuustosen ekologinen gaala-asu otettiin riemulla somessa vastaan – Ali Jahangirilta jäätävä kuitti 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »