Näyttelijäkaunotar Minka Kuustonen matkaa muusikkoisänsä jalanjäljissä – opetellut soittamaan kitaraa suomirokkarin neuvomana: ”Uusien taitojen opettelu innostaa!”

Uutiset | 24.05.2020 19:33

Näyttelijänä tunnettu Minka Kuustonen, 34, on alkanut musisoimaan isänsä laulaja Mikko Kuustosen, 60, tavoin. Humoristisen Hevi reissu -elokuvan yhdessä keskeisessä roolissa nähty Minka on aloittanut kitaransoiton koronakauden keskellä. Hän kertoi uudesta harrastuksestaan Instagramissa.¨

Lue lisää: Suhdepaljastus! Näyttelijäkaunotar Minka Kuustonen seurusteli Syke-tähden kanssa!

minka
Minka Kuustonen näyttelee Hevi Reissu -leffassa Miiaa. 

Tuottaa iloa

Minka jakoi kuvan itsestään kaunis puinen kitara käsissään, minkä kuvatekstissä hän iloitsee soittopelin rämpyttämisestä. 

- Mulla on ollut aivan sairaan kivaa, kun olen opetellut soittamaan kitaraa tämän ajan keskellä, Minka hehkuttaa.

Koronan aikana näyttelijättärellä on ollut hankaliakin hetkiä, koska hänen kevään suunnitelmansa muuttuivat täysin.

Lue lisää: "Melkoinen julkkislauma Helsingin keskustassa! Minka Kuustonen, Leo Stillman, Maryam Razavi ja kumppanit tallustelivat kaljat kourassa – kuva! 

- Välillä olen osannut ottaa oman hetken paremmin, välillä huonommin, mut aina olen ollut yhtä onnellinen niistä omista hetkistä. Huomaan että nyt kun ei voi tehdä niitä juttuja, joita tähän oli alun perin suunniteltu, niin on tuntunut erityisen tärkeältä ja merkityksekkäältä päästä käyttämään luovuutta edes johonkin, Minka kertoo.

Näyttämötaiteen ammattilaiselle on tärkeää oppia uutta.

- Uusien taitojen opettelu innostaa minua ja voin paremmin, kun voin innostua jostain taiteellisesta asiasta, Minka tarkentaa.

Lue lisää: Putouksestakin tuttu Minka Kuustonen viimeisillään raskaana: Sukkahousujen saaminen jalkaan tuottaa tuskaa! 

Suomirokkarin koulutuksessa

Kitaransoiton saloja Minka on oppinut eräältä suomirockin taitureista. Hän on saanut oppitunteja Popeda-yhtyeen kitaristina tunnetulta Vesa-Pekka ”Costello” Hautamäeltä, 56. Koronan takia mestari on jakanut tietojaan Minkalle netin välityksellä. 

- Jos joku olisi sanonut 10-vuotiaalle Minkalle, että Costello opettaa sinut vielä soittamaan kitaralla Kersantti Karoliinan, niin en olisi uskonut, Minka iloitsee.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ÄIDIT OVAT PARHAITA❤️❤️❤️

A post shared by Costello Hautamäki (@costellohautamaki) on


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Matti Matikainen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!