fbq
Minka Kuustonen kieli pitkällä! Näyttelijä esitteli omituista erikoistaitoaan: ”Edelleen CV:ssä laitan ihan ensimmäisenä…”  | Seiska
Uutiset
16.02.2021 21:31
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram
Minka Kuusotone. Kuva Pasi Murto
Minka Kuustonen kieli pitkällä! Näyttelijä esitteli omituista erikoistaitoaan: ”Edelleen CV:ssä laitan ihan ensimmäisenä…” 
Uutiset
16.02.2021 21:31
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram

Näyttelijä Minka Kuustonen, 35, esitteli erikoistaitoaan sosiaalisessa mediassa, kun hän julkaisi kuvan Instagram-tilillään. Humoristisen Hevi reissu -elokuvan yhdessä keskeisessä roolissa nähty Minka pystyy todistettavasti koskettamaan omaa nenäänsä kielellään. 

Some-seuraajiensa lisäksi hän yritti hurmata erikoistaidollaan Suurmestari-sarjassa nähtävät ystävänsä. 

- Tässä esittelen Suurmestari-kavereille minun ehdottoman valttikortin ja talentin, jolla voittaa tehtävän kuin tehtävän. Ja ajatella että sitä on käynyt yliopistonkin, ja opetellut vaikka mitä lajeja, ja edelleen CV:ssä laitan ihan ensimmäisenä minun erityistaidokseni, että saan kieleni nenääni. 

Lue myös: Minka Kuustonen kalansuomumekossaan: "Oloni on kuin Marie Antoinettella!" - katso kuva Jussi-gaalan punaiselta matolta!

Näyttelijän kuvasta päätellen taustalla näkyvät kotimaiset julkisuuden henkilöt eivät vakuuttuneet Minkan ihmeellisestä taidonnäytteestä.

Otoksessa Minkan takana seisovat näyttelijät Jaakko Saariluoma, Aku Hirviniemi, Pilvi Hämäläinen, Kiti Kokkonen ja kirjailija Miika Nousiainen. He ovat Minkan seurana Suurmestari-sarjan uudella kaudella, joka alkaa MTV3-kanavalla tänä keväänä. 

Taiteilijaperhe 

Minkan perheessä on paljon luovia taitelijoita, koska hänen isosiskonsa Iina on myös näyttelijä, ja Minkan isä on hyvin tunnettu muusikko Mikko Kuustonen. Näyttelijä aloitti viime vuonna uuden harrastuksen isänsä jalanjäljissä, ja rupesi harjoittelemaan kitaran soittoa. 

Lue myös: Näyttelijäkaunotar Minka Kuustonen matkaa muusikkoisänsä jalanjäljissä – opetellut soittamaan kitaraa suomirokkarin neuvomana: ”Uusien taitojen opettelu innostaa!”

Tuolloin hän paljasti oppineensa kitaransoiton saloja Popeda-yhtyeen kitaristilta Vesa-Pekka ”Costello” Hautamäeltä, joka opetti näyttelijää internetin välityksellä.