fbq
Mikko Leppilampi hempeili ruotsalaiskaunottaren kanssa.

Mikko Leppilampi ja kuvankaunis ruotsalainen Sofia-rakas herättivät huomiota Helsingin Löylyssä – hempeilyä läheisissä tunnelmissa: ”Ei jäänyt epäselvyyttä!”

Näyttelijä-juontaja Mikko Leppilampi erosi helmikuussa pitkäaikaisesta tyttöystävästään Maryam Razavista kahdeksan vuoden seurustelun jälkeen.

Mikko Leppilampi ja Maryam Razavi: Hyytävä suhdekriisi - 8 vuoden yhteiselo päättymässä eroon!

Kauaa Mikko ei kuitenkaan viihtynyt sinkkumarkkinoilla. Seiskan tietojen mukaan Mikko seurustelee jo täyttä häkää erittäin viehättävän ruotsalaisblondin Sofian kanssa. Seiska uutisoi asiasta torstaina.

Ohhoh, Mikko Leppilammella salasuhde F1-kaunottareen – kuvankaunis Sofia on menestyvä ruotsalaisblondi!

Uunituore rakkausvyyhti alkoi purkautua pääsiäislauantaina, kun Mikko ja ruotsalaisblondi bongattiin yhteisessä seurueessa suositussa saunakompleksi Löylyssä, Helsingissä.

– Eivät he sentään suudelleet mutta olivat joka tapauksessa hyvin läheisissä tunnelmissa. Kaksikon välisistä kemioista ei jäänyt mitään epäselvyyttä, Seiskalle kerrotaan.

Mikko Leppilampi erosi avopuolisostaan - Maryam avautuu suhteen päättymisestä blogissaan: Ainoa oikea vaihtoehto oli lähteä!

Monelle Mikon ja Maryamin suhteen päättyminen on yhä sokki. Pariskunta vaikutti olevan toisilleen täydellinen "mätsi", ja ulospäin kaikki näytti enemmän kuin hyvältä. Pinnan alla kuitenkin kuohui.

Ennen seurusteluaan Maryamin kanssa Mikko oli naimisissa Emilia Leppilammen kanssa. He jättivät yhteisen avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen vuonna 2010. Heillä on liitosta yksi tytär.