fbq
Metti Forssell

Mikael Forssellin Metti-vaimo avautuu parisuhdearjesta ruuhkavuosien keskellä: "Meille yksi tärkeimmistä asioista parisuhteessa on läheisyys"

Jalkapalloilija Mikael Forssellin vaimo Metti Forssell kirjoittaa tuoreessa blogipostauksessaan parisuhteestaan ja ruuhkavuosista.

Metti Forssell avautuu julkisuudesta Mikaelin rinnalla: Minut leimattiin yksinkertaiseksi ja onnenonkijaksi!

Kesällä 2014 avioituneilla Mikaelilla ja Metillä on kaksi yhteistä lasta: 3-vuotias Lilia ja 1-vuotias Lucas.

Metti arvelee, että yleisin ruuhkavuosiin liitetty parisuhdeongelma on toisen "unohtaminen".

TSEKKAA MYÖS: Mikael ja Metti Forssellilla hulppea lukaali Helsingin Kaivopuistossa – Metti paljastaa tv:ssä: Mikaelille tärkeä huone sai lähteä miljoona-asunnosta!

Metille ja Mikaelille yksi tärkeimmistä asioista parisuhteessa on läheisyys ja toisen huomioonottaminen. Metin mukaan ainainen kiire ja huonosti nukutut yöt eivät tee siitä helppoa.

Muotibloggajana Metti julkaisee sosiaalisessa mediassa harvoin "realististia" päivityksiä lapsiperheen arjesta, mutta Mikaelin Instagram-profiilista selviää, että heidän lapsensa nukkuvat usein yönsä huonosti.

Ei siis mikään ihme, että pariskunta joutuu tässä elämänvaiheessa koville ja priorisoimaan yhteisiä hetkiään!

- Rakastan ottaa selfieitä aikaisin aamulla, kun (vauvaemoji) herättää minut, enkä saa enää unta (suru- ja apinaemoji). Täydellistä aikaa opiskella, Mikael päivittelee Instagram-tilillään englanniksi.

 

These two monkeys????❤️?#siblings #love

Henkilön Mikael Forssell (@mikaelforssell9) jakama julkaisu

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy