fbq
Telkkari
13.01.2018 10:22
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Metti ja Mikael Forssell

Metti Forssell avautuu julkisuudesta Mikaelin rinnalla: Minut leimattiin yksinkertaiseksi ja onnenonkijaksi!

Telkkari
13.01.2018 10:22
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Ensi viikon torstaina (18.1.) nähtävässä Yökylässä Maria Veitola -ohjelman jaksossa toimittaja Maria Veitola vierailee jalkapalloilija Mikael Forssellin ja hänen puolisonsa Metti Forssellin luona Helsingin Kaivopuistossa.

LUE: Mikael ja Metti Forssellilla hulppea lukaali Helsingin Kaivopuistossa – Metti paljastaa tv:ssä: Mikaelille tärkeä huone sai lähteä miljoona-asunnosta!

Muotibloggaajana työskentelevä Metti avautuu torstaina nähtävässä jaksossa asettumisestaan tunnetun jalkapalloilijan puolisoksi.

- Minulle oli todella vaikeaa, kun ensimmäiset jutut ilmestyivät. Minut laitettiin tietynlaiseen boksiin, olen futarin kanssa ja minulla on vaaleat hiukset. Niiden kriteerien perusteella minut leimataan idiootiksi, tyhmäksi, yksinkertaiseksi ja onnenonkijaksi. Se oli niin harmi, sillä olen aina arvostanut koulutusta, Metti tilittää Maria Veitolalle.

LUE: Metti ja Mikael Forssell paljastavat Maria Veitolalle rakkaustarinansa: Anoppi sanoi, että anna sille raukalle mahdollisuus!

Pariskunnan ensitapaaminen tapahtui Kappeli-ravintolan terassilla Helsingissä muutama vuosi sitten. Kaivopuistossa asuvalla Mikaelilla ja Metillä on kaksi yhteistä lasta: 3-vuotias Lilia ja 1-vuotias Lucas.

Yökylässä Maria Veitola MTV3-kanavalla torstaisin kello 21.00

LUE: Mikael Forssell puhkeaa kyyneliin Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa – syynä vaarallinen leikkaus: Siitä on vaikeaa puhua!