fbq
Kotimaa
16.11.2021 08:39
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Kristian Wallin
hanna kinnunen
Mikä muodonmuutos! Salatut elämät -tähti Hanna Kinnunen julkaisi kuvaparin laihtumisestaan - tässä on treenin tulos
Kotimaa
16.11.2021 08:39
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Kristian Wallin

Salatut elämät -sarjan Sallan roolista tuttu Hanna Kinnunen, 41, julkaisi tällä viikolla Instagramiin kuvaparin, josta näkyy selvästi hänen elämäntaparemonttinsa tulos. Radiojuontajanakin tunnetuksi tullut Hanna on elänyt vuoden ajan terveellisemmin ja lisännyt liikuntaa arkeensa. Tuoreessa kuvassa Hannan olemus näyttää keventyneen huomattavasti.

Lue myös: Hanna Kinnunen elää mammakliseetä! Salatut elämät -tähti esittelee uuden kotinsa lempipaikat – kuvat!

- Tän kuvan julkaisu jostain syystä jännittää mua, mutta teen sen silti, Hanna kirjoittaa kuvaparin ohessa.

- Vasemmalla olen minä reilu vuosi sitten, oikealla reilu viikko sitten. Aloitin tän vuoden alussa systemaattisen prosessin oman hyvinvointini parantamiseksi. ”Matka” on edelleen syvästi kesken, mutta on se edennytkin, Hanna kertoo.

- Näin tuon vanhemman kuvan itsestäni tänään ja ensimmäistä kertaa aikoihin huomasin, miten paljon paremmin voin juuri nyt. Olin tuolloin väsynyt ja stressaantunut, nukuin miten sattuu ja söinkin miten sattuu, Hanna taustoittaa.

Elämäntaparemontti on vaikuttanut positiivisesti Hannan elämään.

- Tänä päivänä liikun enemmän ja syön puhtaammin, nukun tosi hyvin ja stressaan vähemmän. Päätin laittaa itseni tärkeysjärjestyksessä kärkeen aiemman ”onhan tässä kaikkea muuta tärkeämpää” sijaan ja se on kannattanut.

- Mulla on edelleen pyöreä takamus ja paksut reidet, tulee varmasti aina olemaan, mutta mun jaksaminen ja vireystila ovat ihan eri tasolla kuin aikoihin, Hanna summaa.

Hän jakaa omat oppinsa eteenpäin:
 
- Jos jotain olen oppinut, se on tämä: älä koskaan epäröi laittaa omaa hyvinvointiasi ja sen tavoittelua ykköseksi. U deserve to feel good, Hanna päättää.

Hannan päivitys on poikinut hurjasti kehuvia kommentteja Hannan someseuraajilta.

- Upea nainen❤️. Ja sinäpä sen sanoit tuossa lopussa, laulaja Hanna Pakarinen kirjoittaa.

- Oot aina upea ❤️, juontaja Ellen Jokikunnas kehuu.

- Aina, kun vie itseään kohti onnellisuutta ja hyvää fiilistä, asiat on hyvin❤️🙏🏽 Oot upea! juontaja Kimmo Vehviläinen kirjoittaa.

- Hipsu, oot upea 🙌💎💎💎💎 Oon niin iloinen, että voit paremmin.❤️❤️ Kyllä sä myös säteilet ulospäin kuin aurinko. ❤️❤️❤️, juontaja Suvi Hartlin kirjoittaa.

Henkistä ja fyysistä hyvää oloa

Hanna kertoi tänä syksynä Seiskalle arkirutiineistaan. Hanna sanoi pitävänsä kiireisen arjen ohella huolta paitsi fyysisestä, myös henkisestä hyvinvoinnistaan.

Lue myös: Salatut elämät -näyttelijä Hanna Kinnunen ruuhkavuosista: "Olemme kehittyneet parisuhdeajan varaamisessa..."

– Töiden välillä käyn voimavalmentajani kanssa salitreeneissä. Aina kun ehdin, rentoudun tekemällä pitkiä lenkkejä ja kuuntelen samalla podcasteja.

Hannan poika on 11-vuotias ja tytär yhdeksänvuotias, joten hän pystyy jo helpommin varaamaan aikaa myös rakkauden vaalimiselle.

– Olemme kehittyneet parisuhdeajan varaamisessa aika paljon, sillä lasten ollessa pienempiä olemme olleet aika huonoja pyytämään lapsenvahtiapua. Kesällä lapset lähtivät ensimmäistä kertaa ennen meitä pohjoiseen, jolloin meille jäi yhteistä aikaa. Olimme pari yötä hotellisessa, ja toki kävimme golfaamassakin.

– Siitä saimme innostuksen lokakuussa lähteä kahdestaan viikonlopun viettoon aivan kahdestaan. On ollut kiva huomata, että yhteytemme ei ole kadonnut ja meillä on edelleen hauskaa, vaikka onkin kiireisiä ruuhkavuosia eletty, Hanna kertoi puolisoonsa viitaten.

Video: Seiskan haastattelussa näyttelijä ja radiotoimittaja Hanna Kinnunen

Tilaa Seiskan uutiskirje! »