Katso videot!

Mikä ilmestys! Venäläisnaisia ylistetään usein jumalaisen kauniiksi – eikä tuore Miss Helsinki-finalisti Maria, 21, ole poikkeus: ”Ehkä ne ovat nämä geenit!”

Kotimaa | 17.09.2021 19:29

Miss Helsingin titteliä vuosimallia 2021 tavoittelee myös yksi venäläistaustainen kaunotar. Kauneuskilpailuun idän tuulahduksen tuo Venäjän Petroskoissa syntynyt Maria Shcherbina, 21, joka on asunut 5-vuotiaasta saakka Suomessa.

Lue myös: Tuleeko Mirasta, 23, Suomen kaunein pappi? Upea oululaisblondi kisaa Miss Helsinki -tittelistä – kertoo rehellisesti taustoistaan: ”Aloin rukoilla iltaisin”

Marialla on kaksoiskansalaisuus, joten myös toinen kotimaa Venäjä on vahvasti edustettuna arjessa.

– Kyllä, ehdottomasti. Vietämme perheen kanssa vahvasti venäläisiä juhlia. Olen myös halunnut säilyttää itsessäni venäläistä kulttuuria. Toki myös puhun venäjää ja käyn usein Venäjällä isovanhempieni luona, hän kertoo Seiskalle.

21-vuotias Maria Shcherbina on asunut Suomessa 5-vuotiaasta saakka. Miss Helsinki-finalisti on syntynyt Venäjän Petrsoskoissa.
21-vuotias Maria Shcherbina on asunut Suomessa 5-vuotiaasta saakka. Miss Helsinki-finalisti on syntynyt Venäjän Petrsoskoissa.

Arvostaa Alinaa

Venäläisnaisia ylistetään usein jumalaisen kauniiksi. Mariaa alkaa naurattaa tiedusteltaessa, mikä mahtaa olla hävyttömän hyvännäköisten venäläisnaisten salaisuus? 

– Ei ole mitään salaisuutta! Ehkä se on vain nämä geenit, Maria kikattaa.

Lue myös: Miss Helsinki -finalistit julkistettiin: mukana teologian opiskelija ja akrobatiaharrastaja – kuvat!

Itänaapurin geeniperimää on ihasteltu ennenkin suomalaisissa kauneuskilpailuissa. Mariakin kertoo saaneensa inspiraatiota muista venäläistaustaisista suomalaismisseistä. Nimeltä hän mainitsee vuoden 2018 Miss Suomen, lahtelaisen Alina Voronkovan.

– En haluaisi sanoa, että minulla on varsinaisia idoleita, mutta arvostan kyllä Alinaa todella paljon. Olen seurannut hänen uraansa, hän tekee todella hyvää työtä.

Suomen ja venäjän lisäksi Maria taitaa myös englantia ja ranskaa. Urheilullinen nuori nainen on innostunut ryhmäliikunnasta, tankotanssista ja akrobatiasta.

Tältä näyttää Marian Instagram-feedi:

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Eetu Ampuja & Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Oho! Love Islandin finalistikaunotar Niina juhli ilman Muhamedia -näin suhde voi nyt: "Reissu vaati veronsa"

Katso video!

Näin Anssi Heikkilä päätyi TTK-opettajaksi – ”En kahteen vuoteen seurannut kilpatanssia lainkaan”

Oho! Niko Saarinen meni melkoiseen lankaan tosi-tv-sarjan kuvauksissa – ei voi uskoa itseään: ”Minä hölmö uskoin!” 

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!