Meiju Suvas

Meiju Suvas paljastaa ilouutisen - tätä ei edes migreeni pilaa!

Kotimaa | 15.06.2021 20:02

Laulajatähti Meiju Suvaksen, 62, viime juhannus oli poikkeuksellinen, koska hän ei ollut keikkailemassa vaan vietti sen läheistensä kanssa.

Aiempina juhannuksina töitä onkin riittänyt runsaasti, parhaimmillaan tähdellä on ollut jopa kolme keikkaa saman päivän aikana. Näitä keikkareissuja on usein piinannut inhottava migreeni, joka tuntuu iskevän kokeneelle laulajalle juuri juhannuksena. Hän uumoilee sen johtuvan mahdollisesti siitä, että juhannuksena valoa riittää runsaasti. Keikat hän on kuulemma aina onnistunut hoitamaan kunnialla migreenistä huolimatta.

- Aina siitä on selvitty, kaikki nämä vuodet. Onneksi minulla on ollut kuski, eli migreeni ei ole häirinnyt ajamista. 

Lue myös: https://www.seiska.fi/Uutiset/Laulaja-Meiju-Suvaksen-juhannusta-varjostaa-mystinen-sairaus-saryn-syyta-ei-tiedeta/1152421

Meijun alkukesään kuului hänen poikansa yo-juhlat, jotka sujuivat kuulemma loistavasti. Hänen tarkoituksenaan on myös julkaista uusi kesähitti.

Energisyyttä puhkuvalla Meijulla alkaa myös pian odotettu keikkailu, jonka lisäksi hän on mukana eräässä kesäteatteriproduktiossakin.

- Tänä juhannuksena pääsen keikallekin Kalajoelle. Keikkaileminen juhannuksena on minun perinteeni, kokenut laulajatar päättää.

Katso video: Meiju Suvas Seiskan haastattelussa viime kesänä

Teksti:Miikka Ylä-Jussila
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!