Meiju Suvas

Laulaja Meiju Suvaksen juhannusta varjostaa mystinen sairaus – säryn syytä ei tiedetä!

Uutiset | 20.06.2020 07:26

Seiska oli seuraamassa, kun suosikkilaulaja Meiju Suvas, 61, kuvasi uusimman singlensä musiikkivideota helsinkiläisessä homoklubissa Herculeksessa. Kappale oli ehdolla Uuden Musiikin Kilpailuun mutta ei tullut valituksi. Sen sijaan siitä päätettiin julkaista versio sekä suomeksi että englanniksi.

Lue myös: Meiju Suvas räväyttää nyt englanniksi: katso uusi rohkea Playing With The Fire -musiikkivideo ensimmäisenä Seiska.fi:ssä - täynnä paljasta pintaa! ”Tää on sairaan hyvä biisi!”

 

Mystinen migreeni vaivaa

Meiju toivoo juhannuksen kuluvan lämpimässä paljussa sekä vihdan kanssa saunoen. Hän rakastaa katsella tyyntä järven pintaa tai hypätä uimaan.

Lautaselleen laulaja aikoo laittaa perinteiset juhannusherkut, ja radio raikaa. Keikalle Meiju ei aio lähteä, ellei sellaista ole tarjolla ihan lähellä.

– Haluan rauhoittua livestream-keikkojen jälkeen, mutta töitä on kalenterissa kaikesta huolimatta.

 

Lue myös: Meiju Suvas Milena-tyttärensä rohkeista somekuvista: ”Olen huomauttanut niistä!”

Keskikesän vapaa-aikaa Meijulla varjostaa vuosittain iskevä migreeni, jota hän jännittää jälleen. Säryn syytä ei tiedetä, mutta laulajalla on onneksi lääkkeet. Kivusta huolimatta Meiju on yleensä esiintynyt juhannustapahtumissa.

Laulajalegenda veikkailee, että juhannuksen musiikkilistoihin kuuluu monella mökillä hänen hittinsä ”Pure mua”.

Lue myös: Harvinainen yhteiskuva! Laulaja Meiju Suvas edusti John-rakkaansa kanssa: ”Hän on varsinainen tilausmies!”

Fanit voivat päästä Meijun suomenkieliselle musavideolle "Annan palaa vaan", lähettämällä oman tanssivideonsa osoitteeseen meiju.materiaalit@gmail.com

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!