Matti Nykänen ja Jussi-Petteri Peräinen

Matti Nykäsenä nähtävä Jussi-Petteri Peräinen: Mäkikotkan rooli mietitytti!

Kotimaa | 12.07.2021 15:04

Heinäkuun lopulla ensi-iltansa saavan Matti Nykäsestä kertovan Elämä on laiffii -laulunäytelmän yksi koskettavimmista kappaleista kuullaan heti alkajaisiksi, kun mäkisuksia kantava pikku-Matti kajauttaa ilmoille Maan korvessa kulkevi lapsosen tie.

– Kyllähän tämä rooli tuntuu mahtavalta. Se on minulle kunnia-asia, koska Matti Nykänen on kaikkien tuntema suomalainen, pieksämäkeläislähtöinen Eikka Eronen sanoo Seiskalle.

Lue myös: Ratsastusta Matti Nykäsen muistolla? Elämä on laiffii -näytelmän ohjaaja Juse Venäläinen vakuuttaa: Tällä on Matin siunaus!

Viidennen opiskeluvuotensa Teatterikorkeakoulussa aloittava Jussi-Petteri Peräinen, 29, tulkitsee Matti Nykäsen pääroolin.
Viidennen opiskeluvuotensa Teatterikorkeakoulussa aloittava Jussi-Petteri Peräinen, 29, tulkitsee Matti Nykäsen pääroolin.

Omannäköinen Matti

Polvenkorkuisen Matin lisäksi lavalla nähdään täysi-ikäinen mäkisankari. Häntä tulkitsee Vilppulan lahja kotimaiselle teatteritaiteelle eli Jussi-Petteri Peräinen.

– Alkuun mietitytti, haluanko lähteä tähän produktioon mukaan. Kun suostuin, sen jälkeen tämä on ollut kuin mikä tahansa muukin rooli. Toki ihmiset tietävät Matti Nykäsen, ja heillä on odotuksia siitä, millainen Matin pitäisi olla, näyttelijälupaus tuumii.

– Mutta en ota siitä yhtään stressiä, teen omannäköiseni Matin roolin. Olen itse syntynyt 1992, jolloin Matti oli jo lopettanut urheilu-uransa. Toki olen tutustunut häneen julkisuuden kautta.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Atte Kajova ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!