fbq
Kotimaa
01.07.2021 10:45
Teksti: Miikka Ylä-Jussila & Julia Aalto-Setälä|Kuvat: Seiskan arkisto, Timo Korhonen
Martina Aitolehti
Martina Aitolehti kauhistuttavassa onnettomuudessa! Autoilija törmäsi pyöräilevään Martinaan - loukkaantui verisesti: "Onneksi oli kypärä päässä"
Kotimaa
01.07.2021 10:45
Teksti: Miikka Ylä-Jussila & Julia Aalto-Setälä|Kuvat: Seiskan arkisto, Timo Korhonen

Seiskan saamien tietojen mukaan hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti, 38, joutui tämän viikon tiistaina (29.6.) vaaralliseen onnettomuuteen.

Martina vietti aikaa tuttuun tapaansa liikunnan parissa, kun hän oli vetämässä yhteistyökumppaninsa kanssa järjestettyä yhteispyörälenkkiä. Lehtisaaren lähellä lenkki sai kuitenkin ikävän käänteen, kun Martina joutui liikenneonnettomuuteen. 

- Auto tuli Martinan takaa ja osui tämän pyörän takarenkaaseen, jolloin Martina lennähti pyörän selästä. Hänellä oli onneksi kypärä päässä, mutta verta kyllä tuli, Seiskan tavoittama silminnäkijä kertoo.

Lue myös: Ohhoh, Martina Aitolehti pinkoi hurjaa vauhtia ja ulvotti Mersun moottoria – kuva!

Martina Aitolehti
Pyöräily ja triathlon ovat olleet pitkään Martinan rakkaita harrastuksia.

 

Silminnäkijän mukaan Martinan mies, ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen, 37, oli myös mukana vetämässä järjestettyä pyörälenkkiä.

Hannu-rakas oli kuitenkin eri paikassa dramaattisen onnettomuuden sattuessa, koska pyöräilijät olivat ajautuneet toisistaan hetkellisesti erilleen muun muassa liikennevalojen vuoksi. Hannu saapui kuitenkin myöhemmin paikalle todistamaan tapahtunutta onnettomuutta.

- He olivat järkyttyneen oloisia, silminnäkijä kertoo tuoreehkosta pariskunnasta.

Lue myös: Me Naiset: Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen muuttavat yhteen ja harkitsevat yhteistä lasta - takana neljä kuukautta seurustelua: "Toivon, että olemme loppuelämämme yhdessä"

Paikalla olleet hälyttivät ambulanssin onnettomuuspaikalle, mutta Martina ei jäänyt odottamaan ensihoitajien saapumista.

Seuraavana päivänä lenkin järjestäjätaho pyysi silminnäkijän mukaan havaintoja lenkillä mukana olleilta pyöräilijöiltä Martinaa töytäisseestä autosta tai paremminkin sen rekisterikilvestä.

Seiska tavoitti Martinan asiaan liittyen, mutta hän ei halunnut kommentoida onnettomuutta kiireisiinsä vedoten. Martina ei kuitenkaan kiistänyt tapahtunutta.

Seiska tavoitti myös tapahtuman järjestäneen yhteistyökumppanitahon, jonka edustaja ei suostunut kieltämään tai myöntämään tapahtunutta.”

Lue myös: Martina Aitolehti loukkaantui vakavasti ja joutuu leikkaukseen: "Olen itkenyt, mietiskellyt ja yrittänyt löytää tästäkin positiiviset puolet"