fbq
Kotimaa
30.06.2021 09:02
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Panu Hörkkö & All Over Press
Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen
Me Naiset: Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen muuttavat yhteen ja harkitsevat yhteistä lasta - takana neljä kuukautta seurustelua: "Toivon, että olemme loppuelämämme yhdessä"
Kotimaa
30.06.2021 09:02
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Panu Hörkkö & All Over Press

Hyvinvointivaikuttaja Martina Aitolehden, 38, ja ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkaraisen, 37, suhde paljastui huhtikuun alussa, kun Seiska uutisoi pariskunnan salamarakastumisesta.

Seiskan paparazzi myös tavoitti pariskunnan alkukeväästä yhteisellä juoksulenkillä ja Hannun tiedettiin yöpyvän Martinan luona hyvin tiiviisti jo tuolloin.

Lue lisää: Salasuhde paljastui! Martina Aitolehti löysi uuden rakkaan lätkä-Hannusta – paparazzikuvat Seiskassa!

Tuoreessa Me Naiset -lehden haastattelussa Martina ja Hannu kertovat rakkaustarinastaan ja suhteen nykytilasta. Kuten Seiskakin jo huhtikuussa uutisoi, Martina vahvisti lehdelle, että he ovat olleet yhdessä helmikuusta alkaen. Pari tapasi ystäviensä yhteisessä illanvietossa, jossa he pelasivat Aliasta samassa joukkueessa. Siitä romanssi alkoi syttyä.

– Olemme olleet alusta lähtien kuin paita ja peppu, Martina kommentoi Me Naisille.

Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen kuvattiin yhteisellä lenkillä alkukeväästä.
Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen kuvattiin yhteisellä lenkillä alkukeväästä.

 

Paparazzikuvat: Martina Aitolehti toipui erosta! Yhteisiä öitä ex-kiekkoilija Hannu Pikkaraisen kanssa – paparazzikuvat!

"Elämän perusasioita"

Pariskunta vahvistaa nyt myös lehdelle, että he muuttavat heinäkuussa virallisesti yhteen ja saman katon alle. Samalla Martina ja Hannu kertovat, että he ovat alkaneet pohtia myös perheenlisäystä. Martinalla on ennestään kaksi lasta Esko Eerikäisen ja Stefan Thermanin kanssa.

– Siitä (lasten hankkimisesta) on ollut pakko puhua. Nämä ovat elämän perusasioita, joita pitää miettiä, jos ryhdyt tämän ikäisenä rakentamaan jotain yhteistä, Martina kertoo.

Tarkkaa päätöstä pariskunta ei kuitenkaan vielä ole tehnyt, vaan he punnitsevat asiaa maltilla.

Lue myös: Heila löytyi helluntaiksi! Ex-jääkiekkolija Hannu Pikkarainen hehkuttaa Martina Aitolehteä: ”Halusin nyt vaan kertoa…”

Neljän kuukauden seurustelun jälkeen pari suhtautuu yhteiseen tulevaisuuteen joka tapauksessa erittäin luottavaisesti.

– Totta kai toivon, että olemme loppuelämämme yhdessä. Toivon meille pitkää, hyvää yhteistä elämää, Hannu sanoo.