fbq
Kotimaa
16.08.2021 06:02
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto ja All Over Press
Martina
Martina Aitolehden ja Hannu Pikkaraisen suhde alkoi puoli vuotta nuoren naisen epäillyn raiskauksen jälkeen – näin synkkä on Martinan mieshistoria!
Kotimaa
16.08.2021 06:02
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto ja All Over Press

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehden, 39, miesystävä Hannu Pikkarainen, 37, on saanut syytteen raiskauksesta. Asia vahvistettiin Helsingin syyttäjänvirastosta sekä Helsingin käräjäoikeudesta.

Kihlakunnansyyttäjä Hannes Salovaaran nostama syyte on tullut juuri vireille Helsingin käräjäoikeuteen, mutta sille ei ole vielä määrätty käsittelypäivää.

Lue myös: Syyte raiskauksesta! Martina Aitolehden rakas Hannu Pikkarainen joutuu oikeuteen!

Seiskan selvityksen mukaan epäilty rikos on tapahtunut Helsingissä 14. kesäkuuta 2020. Asianomistajana on nuori nainen, joka ei ole Seiskan lähteiden mukaan halukas puimaan asiaa julkisuudessa.

Lue myös: Tämä tiedetään Martina Aitolehden avopuolison Hannu Pikkaraisen raiskaussyytteestä: epäilty rikos tapahtui viime kesänä - jopa kuuden vuoden vankeus uhkaa!

Jos Pikkarainen tuomitaan raiskauksesta, hän voi saada jopa kuuden vuoden vankeustuomion.

kuva
Martinan ja Hannun suhde alkoi talvella noin puoli vuotta sen jälkeen, kun raiskauksen epäillään tapahtuneen.

Martina toi Hannun parrasvaloihin

Jääkiekkouransa päättänyt Pikkarainen nousi kuluneen vuoden aikana uudestaan julkisuuteen, kun hän löysi rinnalleen Martina Aitolehden. Suhde alkoi talvella noin puoli vuotta sen jälkeen, kun raiskauksen epäillään tapahtuneen.

Lue myös: Salasuhde paljastui! Martina Aitolehti löysi uuden rakkaan lätkä-Hannusta – paparazzikuvat Seiskassa!

Rakkaus on edennyt salamavauhdilla, sillä pari asuu jo avoliitossa. He kertoivat vain neljä kuukautta seurustelun alkamisen jälkeen Me Naiset -lehdelle haaveilevansa yhteisestä lasta.

–  Olemme olleet alusta lähtien kuin paita ja peppu. Siitä (lasten hankkimisesta) on ollut pakko puhua. Nämä ovat elämän perusasioita, joita pitää miettiä, jos ryhdyt tämän ikäisenä rakentamaan jotain yhteistä, Martina kertoi lehdessä.

Lue myös: Ensitreffit hyisessä avannossa! Martina Aitolehteä ja Hannu Pikkaraista yhdistää sporttinen elämäntyyli!

Myös Hannu oli haastattelussa luottavaisena tulevaisuuden suhteen.

– Totta kai toivon, että olemme loppuelämämme yhdessä. Toivon meille pitkää, hyvää yhteistä elämää, Hannu lausui.

hannu pikkarainen
Hannu aloitti kiekkoilun HIFK:ssa, mutta pelasi vuosia ulkomailla. Kuva vuodelta 2014.

Martinan mieskuviot

Hannu Pikkaraisen naisystävä Martina Aitolehti pitää erikoisemmista poikaystävistä. Viimeisimmät hänen ex-miehistään ovat saaneet tuomioita.

Lue myös: Martina Aitolehti erosi taas! Rötösrakas jätti kohukaunottaren!

Martina oli ennen Hannua yhdessä irakilaistaustaisen herra B:n kanssa, jota FBI jahtasi Ruotsin tunnetuimman taideryöstön vuoksi.

Ennen herra B:tä Martina oli yhdessä kohuliikemies Stefan Thermanin kanssa, joka sai hiljattain tuomion törkeästä rattijuopumuksesta.

Lue myös: Katso video: Muistatko Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin kohusuhteen myrskyisät vaiheet? Nyt Martina vaatii Stefanilta jättisummaa eron takia!

Stefua ennen Martina oli avioliitossa juontaja Esko Eerikäisen kanssa. Heille vaadittiin aikoinaan muun muassa lähestymiskieltoa ja sakkorangaistusta kohukaunotar Anne-Mari Bergin syytettyä heitä kunnianloukkauksesta, laittomasta uhkauksesta ja pahoinpitelystä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »