Uutiset
Katso videot!

Katso video: Muistatko Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin kohusuhteen myrskyisät vaiheet? Nyt Martina vaatii Stefanilta jättisummaa eron takia!

09.07.2020 10:00

Liikemies Stefan "Stefu" Therman, 34, kertoo torstaina ilmestyneen Seiskan laajassa erikoishaastattelussa kaiken kohuvuosistaan.

Stefan on ollut liki kymmenen vuotta julkisuudessa sen takia, että hän oli suhteessa hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehden kanssa, mutta vain harvoin antanut mitään kommentteja julkisuuteen. Nyt Stefan kuitenkin ensi kertaa avaa sanaisen arkkunsa Seiskan haastattelussa. 

Tuoreessa erikoishaastattelussa Stefan kertoo muun muassa rajusta rahariidasta, johon hän on Seiskan tietojen mukaan ajautunut Martinan kanssa. 

Lähipiiristä Seiskalle kerrotaan Martinan vaativan Stefulta oikeusteitse lähes 200 000 euroa. Pariskunta päätyi eroon keväällä.

Seiskan tietojen mukaan rahavaatimuksen peruste on hyvitys avopuolisoiden yhteistalouden purkamisesta. Kyseessä on korvaus, jota ex-puoliso voi vaatia avoeron yhteydessä.

Oikeus hyvitykseen voi syntyä, jos puoliso on antanut yhteistalouteen sellaisen panoksen, että toinen osapuoli on pystynyt kasvattamaan omaisuuttaan.

 

Martinan ja Stefanin kohusuhteen dramaattiset vaiheet

• Martina ja Stefan alkoivat seurustella vuonna 2011.

• Martina kertoi hyvinvointikirjassaan Elämäsi kunnossa rakastuneensa Stefaniin salaman lailla.

• Pariskunnan Isabella-tytär syntyi vuonna 2012.

• Pari ehti yhdeksän vuotta kestäneen suhteensa aikana erota ja palata yhteen lukuisia kertoja. Lopullisesti he erosivat huhtikuussa 2020. Seiskan tietojen mukaan ex-pari on ajautunut nyt rajuun rahariitaan. 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Eino Grönin mainiot juhannusherkut!

Idols-Petri ei v-sanoja säästele!

Katso kuva!

Sairaanhoitajan vulva-hengityssuojain levittää iloa!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!