fbq
Maria Veitolan villit unelmat kävivät toteen! Suosikkijuontajan makuuhuonepuuhat muuttuivat täysin – uusi harrastus auttoi irtautumaan vaatteista | Seiska
Kotimaa
20.03.2021 07:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Maria Veitola, Kuva Matti Matikainen
Maria Veitolan villit unelmat kävivät toteen! Suosikkijuontajan makuuhuonepuuhat muuttuivat täysin – uusi harrastus auttoi irtautumaan vaatteista
Kotimaa
20.03.2021 07:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Suomalainen radiotoimittaja ja televisiojuontaja Maria Veitola, 48, iloitsee unelmiensa toteutumisesta. 

Hän kertoo sosiaalisessa mediassa, kuinka oli haaveillut monta vuotta talvisesta uintiharrastuksen aloittamisesta. Haaveesta on vihdoin tullut totta, ja Maria paljastaakin Instagram-tilillään, mikä sai hänet sen totuttamaan. 

- Se alkoi oikeastaan siitä, kun toivuin syksyllä isosta leikkauksesta. Sekä mieli, että keho tarvitsivat aikaa ja tilaa parantua. Kun olin päässyt tolpilleni, jääkylmä vesi ja saunan lempeä lämpö tuntuivat juuri oikeilta olosuhteilta. Niiden yhdistelmä tuki uutta alkua, uutta järjestystä. Tyhjä kalenteri mahdollisti osaltaan uuden rutiinin syntymisen. Jäin nopeasti koukkuun, Maria kertoo.

Lue myös: Suosikkijuontaja Maria Veitola juhlistaa syntymäpäiviään hyisin menoin: "Ei vastaanottoa" - katso! 

Harrastuksesta hän oli haaveillut, koska uskoi sen estävän kaamosmasennusta, pimeän ajan väsymystä ja lisäävän vastustuskykyä. Juontaja kuitenkin yllättyi kovasti, miten paljon hän talviuimisesta hyötyikään. 

- En usko, että olen koskaan kokeillut mitään, joka vaikuttaa hermostoon näin kaikenkattavan rauhoittavasti ja kirkastavasti. Kun käyn avannossa, kaikki selkiytyy. Ei ole enää mitään hätää. Avantoon jäävät huolet, ahdistus, nuutuneisuus, tunkkainen olo ja jopa päänsärky..

Totuttelusta huolimatta hän ei ole vielä täysin sinut kylmän veden kanssa, mikä aiheuttaa hänelle ristiriitaisia tunteita. 

- Se tuntuu aina kylmältä. Samaan aikaan kauhealta ja ihanalta. Luotaantyöntävältä ja himottavalta. Siltä, että tekee mieli sännätä heti pois ja jäädä iäksi.

Muutoksia makuuhuoneessa

Yllättävimmät Marian huomaamat vaikutukset ovat makuuhuoneen puolella, koska hänen petipuuhiinsa on tullut yllättäviä muutoksia.

- Hassuja lieveilmiöitä: ennen nukuin paksussa pyjamassa, villasukat jalassa, kahden peiton alla. Nykyään nukun alasti.

Lue myös: Maria Veitola matkusti muistoissaan: melkoinen muotitietäjä - katso nostalginen hiihtolomakuva!

Muita muutoksia juontaja on itsessään huomannut, ettei hänen tee enää mieli juoda rentouttavaa lasia viiniä iltaisin. Hänen mukaansa uusi harrastus on ollut hänelle erittäin piristävä asia viimeisen vuoden keskellä. 

Selvisi kasvaimesta

Viime syksy toi Marialle raastavia kokemuksia. Suosikkijuontaja paljasti lokakuun alussa Instagramissa, että häneltä leikattiin jättimäinen kasvain rintaontelosta. 

Lue lisää: Leikkauksesta toipuva Maria Veitola paljastaa, kuinka jättikasvain löytyi - sai ulkomailta elimistöönsä katalan tuliaisen! 

Leikkauksen jälkeen hän julkaisi kuvan itsestään makaamassa Meilahden sairaalassa. 

- Mulla on ollut leikkauksen jälkeen järisyttävät kivut ja järisyttävät kipulääkkeet, Maria kertoi.

Hän toipui leikkauksesta erinomaisesti ja päivitti paranemiskuulumisiaan marraskuun puoliväliin asti.