fbqMaria Veitola matkusti muistoissaan: melkoinen muotitietäjä - katso nostalginen hiihtolomakuva! | Seiska
Katso kuva!
Maria Veitola

Maria Veitola matkusti muistoissaan: melkoinen muotitietäjä - katso nostalginen hiihtolomakuva!

Kotimaa | 24.02.2021 13:02

Useista televisio-ohjelmista tuttu juontaja Maria Veitola, 47, matkasi muistoissaan vuoteen 1987. Hän julkaisi Instagram-tilillään nostalgisen kuvan, jossa hän on laskettelemassa hiihtolomallaan. 

Muotitietoinen juontaja on selkeästi ollut aina tyylitajun aallonharjalla, sillä hänellä on kuvassa hyvin tyypillinen 1980-luvun lasketteluasu. Marian aurinkolasitkin sopivat hänen vaaleansiniseen pukeutumiseensa kuin nenä päähän.

Lue myös: Suosikkijuontaja piristää hulvattomalla kuvasarjalla – Maria Veitola poseeraa kuin Kardashianit: ”Toivottavasti tykkäät” 

Maria taidettiin yllättää kuvanottohetkellä, koska hän on otoksessa hieman yllättyneen näköinen. Nuori Maria tuijottaa kameraa kohti suu hieman avoimena kuin olisi juuri sanomassa jotain kuvaajalle. 

Outoa kuvassa on se, että Marialla näyttäisi olevan pelkästään yksi laskettelusuksi, jota hän pitelee pystyssä. 

Villi nuoruus

Suosikkijuontaja paljasti aikaisemmin sovelluksessa, millaisia paheita hänellä on ollut villissä nuoruudessan. Tuolloin hän julkaisi 1990-luvulta kuvan, jossa hänellä on palava tupakka suussaan. 

Lue lisää: Maria Veitolan villi nuoruus: "Hilluttiin kaikki päivät ja yöt" - tunnistatko juontajan tästä bilekuvasta?! 

Siinä Maria on noin 25-vuotias, ja kuva on otettu kesken eeppistä bailausreissua Espanjassa Barcelonassa. Juontaja kertoi päivityksessä juhlineensa maassa myös vuosituhannen vaihteen jälkeen.

- Gaudit, baarit, kirpparit, puistot ja klubit, hilluttiin kaikki päivät ja yöt, eikä paljon nukuttu paitsi silloin, kun grillattiin itsemme rannalla anilliininpunaisiksi. Upeata oli, ja röökiä meni. Ai että. Onneksi ei mene enää.

Lue myös: Näytän kävelevältä jättivaginalta” Suosikkijuontaja Maria Veitolan ulkoiluasu ällistytti avopuolison – pukeutui lämpimästi lumimyrskyyn

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Matti Matikainen, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!