fbq

Maria Nordin yllättää kesäuutisellaan

Maria Nordin kertoo kesäsuunnitelmistaan.

Espanjasta Suomeen kesäksi perheensä kanssa muuttanut Maria Nordin kertoo tulevan kesän suunnitelmansa.

Miehensä Reino Nordinin keikkaillessa, myös verkkokursseja järjestävä Maria Nordin on suunnitellut kesäänsä. Neljän lapsen äiti aikookin pitää lomaa sosiaalisesta mediasta sekä keskittyä enemmän käsitöihin.

- Tässä siis syy sille, miksi olen vähemmän töissä/somessa tänä kesänä: Mulla on ollut sisäänpäin kääntymisen ja luomisen aika, Maria valottaa Instagramissa ja jakoi kuvan kukkakimpusta ja luonnosta tehdyillä pesutuotteilla.

Reino Nordin päivitti tunnelmiaan 40-vuotissyntymäpäiviensä jälkeen

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Maria aikoo viettää kesää perheen mökillä.

- Oon niin kiitollinen että meillä on mökki, minne saan tulla höperöitymään. Minulle se tarkoittaa sitä että hypistelen, mutustelen ja tuoksuttelen kasveja, kukkia ja puita. Sisällä on myös palo luoda uutta.

-  Haluan tänä kesänä tehdä keramiikkaa, neuleita, kirjoa, painaa kasviväreillä, tehdä saippuaa, punoa nyörejä kasvikuiduista, punoa koreja…Ahhh! Katsotaan mihin näistä pystyn kohta vuoden täyttävän uteliaan vauvan kanssa…Onneksi saan purkaa luovuttani myös teille!

Maria Nordinilta rehellinen imetyskuva – nostaa esiin monelle äidille tutun asian

Aiemmin Maria on kertonut, että oma mökki on ollut yksi hänen suurimmista unelmistaan. Nyt perheellä on ollut oma mökki jo viidettä kesää.