fbq
Kotimaa
05.09.2021 20:15
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto
Maisa Torppa
Maisa Torpan vauvasta tehtiin järkyttävää pilaa netissä - "Mun sydän pysähtyi"
Kotimaa
05.09.2021 20:15
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto

Kohukaunotar Maisa Torppa, 30, kertoi julkisesti ikävästä viestistä, joka järkytti naista syvästi.

Maisa on hehkuttanut vauva-arkeaan kovasti, ja hän kertoo, että haluaisin julkaista pienokaisestaan "100000 kuvaa päivässä, kun hän on maailman suloisin". Maisa on kuitenkin puolisonsa kanssa päättänyt, etteivät he aio julkaista vauvan kasvoja sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Haaveena lisää lapsia! Maisa Torppa hehkuttaa vauva-arkeaan: "Naurettiin ihan väärällämme"

Tänään sunnuntaina (5.9.) somevaikuttaja haluaakin avautua julkisuuden haittapuolista.

- Sain tänään aamulla mun yhdeltä seuraajalta kyselyn inboxiin jossa kysyttiin miten kestän sitä, kun jopa meidän vauvan ulkonäköä haukutaan keskustelupalstalla. Luulin viestiä aluksi pilailuksi. Hän sitten lähetti screenshotin, jossa jollain kurapalstalla oltiin muokattu mun lapselle kasvot ja häntä haukuttiin tämän muokatun kuvan kanssa aivan järkyttävillä sanoilla. Tuntui että mun sydän pysähtyi, Maisa kertoo järkyttyneenä Instagram-tilillään.

Mikko kuvasi, kun Maisa käveli sisään Hyvinkään sairaalaan.
Mikko kuvasi, kun Maisa käveli sisään Hyvinkään sairaalaan heinäkuisena torstaiaamuna.

"Keskustelupalstoilla ei kirjoita yksikään terve"

Sekä Maisalla että Mikko-aviopuolisolla on lapsi aiemmista liitoistaan, joten pieni tyttövauva on perheen kolmas lapsi. Maisa myös miettii, jatkaako hän vauva-arjensa jakamista somessa.

- Mä olen julkisuuden henkilö ja tottunut siihen, että mun ulkonäössä haukutaan kaikki. Jopa mun korvat. Jep, luit oikein. Mun korvatkin ollaan haukuttu… Tiedän että keskustelupalstoilla ei kirjoita yksikään terve ihminen kenellä on omassa elämässään asiat hyvin. Mutta lapsen haukkumisessa menee raja. Sen sairaampaa ei ole. Mun lapsista ei haukuta yhtäkään!! Siitä mä pidän huolen. Eli siihen taisi loppua tämä vauva-arjen päivittäminen someen (suru-emoji) Ainakin nyt tuntuu siltä…

Lue myös: Toisen lapsen synnyttänyt Maisa Torppa julkaisi sykähdyttävän päivityksen sairaalasta: "Kaunein ja täydellisin tyttövauva!"

Arkistovideo: Sahra Ali laukoo suorat sanat Maisa Torpasta

Tilaa Seiskan uutiskirje! »