Maisa Torppa

Haaveena lisää lapsia! Maisa Torppa hehkuttaa vauva-arkeaan: "Naurettiin ihan väärällämme"

Kotimaa | 30.08.2021 14:41

Kohukaunotar ja tv-tähti Maisa Torppa, 30, synnytti toisen lapsensa kuukausi sitten (29.7.). Maisa iloitseekin valtavasti vauva-arjestaan, ja paljastaa kuulumisensa sosiaalisessa mediassa.

Lue lisää: Maisa Torppa saapui synnyttämään, Mikko-rakas kuvasi kultaansa videokameralla - katso kuvat! Kohukaunottaren toinen lapsi syntyy aivan lähitunteina

– Mä haluaisin pysäyttää ajan! En halua tän loppuvan ikinä (sydän). Tää vauva-arki on ollut maailman ihaninta. Tämä on ollut ihan erilaista kuin esikoisen kanssa, koska nyt on niin varma olo. Ei tartte jännittää ja pelätä 24/7. Mikään ei tule enää yllätyksenä ja omaan tekemiseen on täysi varmuus, Maisa hihkuu Instagram-tilillään.

Kakkashow naurattaa

Sekä Maisalla että Mikko-aviopuolisolla on lapsi aiemmista liitoistaan, joten pieni tyttövauva on perheen kolmas lapsi.

– Esimerkiksi aamuyön tunnin kestävä kakkashow, jossa eritettä löytyy about joka paikasta ei meitä säikäytä vaan naurettiin ihan väärällämme. Kaikki sanoi, että toisen kanssa on ihan erilaista, mutta en tajunnut että näin erilaista. Tää kuukausi on ollut mun elämäni onnellisin.

Mikko kuvasi, kun Maisa käveli sisään Hyvinkään sairaalaan.
Mikko kuvasi, kun Maisa käveli sisään Hyvinkään sairaalaan heinäkuisena torstaiaamuna.

"Voidaanko tehdä näitä lisää"

Maisa kertoo, että pienokaiselle on ruoka maistunut.

Lue myös: Toisen lapsen synnyttänyt Maisa Torppa julkaisi sykähdyttävän päivityksen sairaalasta: "Kaunein ja täydellisin tyttövauva!"

– Meidän vauvalla on masuvaivoja ja hän syö noin tunnin välein yöt ja päivät, mutta en oo kokenut tätä ollenkaan raskaana. Mä en edelleenkään raaski häntä laskea sylistä ja musta on vieläkin ihan mahdottomuus olla hänestä erossa hetkeäkään. Palautetta on tullut, että omin meidän vauvan. Mutta kun mä en halua missata sekuntiakaan.

Myös perheenlisäys on jo käynyt mielessä.

– Toissa päivänä just ehdotin puolisolleni, että voidaanko tehdä näitä ihanuuksia heti lisää. Kuulostaa klisee lässytykseltä, mutta meidän vauva-arki on ollut ylivoimaisesti maailman ihaninta!

Arkistovideo: Kohukaunotar Maisa Torpan häkellyttävä muodonmuutos

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!