fbq
Kotimaa
30.07.2021 09:44
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto
Maisa Torppa
Toisen lapsen synnyttänyt Maisa Torppa julkaisi sykähdyttävän päivityksen sairaalasta: "Kaunein ja täydellisin tyttövauva!"
Kotimaa
30.07.2021 09:44
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiska uutisoi eilen torstaina (29.7.), että julkkiskaunotar Maisa Torppa, 30, ja hänen aviomiehensä Mikko ovat saaneet perheenlisäystä. 

Tyttövauva on Maisan ja Mikon ensimmäinen yhteinen lapsi. Mikko julkaisi illan aikana somepäivityksen, johon myös Maisa oli merkitty. 

Lue myös: Maisa Torppa synnytti terveen tyttövauvan - Mikko-rakas julkaisi onnea tihkuvan päivityksen!

Nyt myös Maisa on kertonut ilouutisesta omalla Instagram-tilillään. Hänellä on nykyään yksityinen Instagram-tili, jolla on kuitenkin yli 99 000 seuraajaa.

Päivityksen kuvassa hymyilevä Maisa pitelee pienokaista rinnallaan sairaalasängyssä. Tyttövauvan kasvot on peitetty sydämellä. 

- Miten ihanaa elämä on, kun saavuit maailmaan, Maisa kirjoitti vapaasti suomennettuna. 

Lue myös: Maisa Torppa saapui synnyttämään, Mikko-rakas kuvasi kultaansa videokameralla - katso kuvat! Kohukaunottaren toinen lapsi syntyy aivan lähitunteina

Aihetunnisteeksi Maisa oli merkinnyt "suurin niistä on rakkaus".

- Eilen illalla maailmaan saapui kaunein ja täydellisin tyttövauva. Aivan mielettömät kiitokset maailman ihanimmalle ja taitavimmalle Hyvinkään synnytysosaston henkilökunnalle! Jos synnytys voi olla nautinto, niin mulle se oli juuri sitä. Uskomattoman ihana kokemus! Maisa totesi päivityksessään. 

Mikko kuvasi videokameralla

Sekä Maisalla että Mikolla on lapsi aiemmista liitoistaan, joten tuleva lapsi on perheen kolmas.

Pariskunta avioitui ystävänpäivänä 2020.

Synnytys tapahtui torstaina Hyvinkään sairaalassa, jonne Maisa ja Mikko saapuivat yhdessä torstaiaamuna. Mikko kuvasi Maisan saapumisen sairaalalle, joten on hyvin mahdollista, että itse synnytyskin on tallentunut videolle ikuiseksi perhemuistoksi.

Lue lisää: Raskausonnea hehkuvan Maisa Torpan synnytys lähestyy! Oli jo lähellä aloittaa lapsettomuushoidot Mikko-rakkaan kanssa - sitten onni kääntyi: "Tämä ei ollut todellakaan itsestäänselvyys!"

Maisa torppa ja Mikko